4 fantastična novogodišnja make-up looka by Kosta Miljković

[ssba]
December 28th, 2016

Za kraj uspješne 2016. godine make-up artist Kosta Miljković lansirao je svoju prvu beauty kampanju u kojoj predstavlja četiri odlična make-up looka stvorena za doček Nove godine.

 

Ispred objektiva fotografa Marka Grubišića predivna Laura Braćun (Talia models) osvanula je u četiri potpuno različita make-up looka predstavljajući Kostino viđenje, ne samo novogodišnjeg glam looka, nego i presjeka svjetskih make-up trendova. U osmišljavanju make-up lookova Kosti je pomogao jedan od najpoznatijih hrvatskih make-up artista Saša Joković, dok je za prijelom fotografija zaslužan dizajner Robert Sever.

 

- Stvarne žene su mi uvijek inspiracija i svaki make-up iz kampanje je nosiv i u stvarnom životu. Smatram da je potrebno imati lijepo izgrađenu unutrašnjost da biste bili lijepi i izvana, a stav je ono što vam dozvoljava da eksperimentirate s različitim make-upovima. Od njega zavisi kako ćete iznijeti šminku, kako ćete s njom izgledati i u kojem make up stilu ćete se najbolje pronaći, objašnjava make-up artist Kosta Miljković.

 

Svojom prvom make-up kampanjom Kosta je zaokružio uspješnu 2016., najavljujući nove projekte već na samom početku 2017. godine. Jedan od njih je škola šminkanja koja će se u februaru održati u Banjoj Luci.

 

 

kosta-m-1

Prvi look će oduševiti ljubiteljice prirodnog i prozračnog make-upa. U njemu prevladavaju breskvaste nijanse na očima, usnama i obrazima, a cijeli look je zaokružen burgundy maskarom.

 

 

kosta-m-4

 

Ako pak preferirate dramatičan i sve samo ne decentan make-up, za vas je stvoren drugi look koji je karakterstičan po ultrasjajnom crnom ružu i bakrenim očima, što pruža dozu avangarde. Ukoliko želite biti drugačiji i primjećeni, onda je to definitivno make-up koji vam pristaje!

 

 

 

kosta-m-2

- Svaka žena se voli osjećati seksi, a crveni ruž je njeno tajno oružje. Upravo njega sam u trećem look kombinirao uz tamno izvučene oči, kako bi dobio vamp izgled. Na posljednjem make-upu sam se poigrao sa sjajem za usne, koji sam nanosio na oči koje su kompletno obojene u tirkiznu boju. Često volim raditi one color make-up, ističe Kosta.

 

 

kosta-m-3

 

Posljednji look, u kojem je sjenilo, maskara i olovka za oči iste boje, oduševit će sve one žene koje vole eksperimentirati s make-upom i ne boje se iskoračiti iz svoje sigurne beauty zone.

 

- Već nekoliko sezona moderan je takozvan glossy look, tako da je prozirno sjajilo dobilo široku primjenu na cijelom licu. Osim na usne, prozirno sjajilo možete staviti i preko kapaka. Na taj način dobit ćete mokar i glamurozan izgled. Trebalo bi pripaziti i na količinu sjajila koju nanosite na kapak – potrudite se da ona bude minimalna kako biste izbjegli nakupljanje sjaja i sjenila na pregibima kapka, savjetuje Kosta.

 

Foto_Marko Grubišić

Model_Laura Braćun (Talia Models)

Make-up_ Kosta Miljković

Grafički prijelom_Robert Sever

 
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team