7 znakova da si ti zapravo žena iz jednog od filmova Michaela Baya

[ssba]
June 29th, 2014

Da li si se mogla prepoznati jutros kad si se probudila? Jesi li se uspaničarila kad si primijetila svoju novu tamniju kožu, ekstenzije u kosi i matirani sjaj za usne? Ukoliko si odgovorila sa DA na bilo koja od ovih pitanja ili možda čitaš ovaj tekst dok bježiš na visokim štiklama pokušavajući se sakriti od eksplozije, ne trebaš više paničariti: ti si žena iz filma Michaela Baya!

 

Međutim, ako trebaš još dokaza za to da si žena iz filma režisera koji je radio filmove Transformers, Bad Boys i Armageddon, evo još nekoliko simpotma. Nakon što ih pročitate, pozovite doktora.

 

 

1.Obučena si u bijelo od glave do pete_Bijela je najomiljenija boja Michaela Baya kad su u pitanju ženski kostimi i bez obzira koja vratolomija je u pitanju, da li je to kotrljanje niz brdo, izbjegavanje automobilske nesreće ili trčanje kroz vatru i dim, možete se kladiti da će njegove junakinje u bijelom ostati čiste i netaknute baš kao da su odjeću sad izvukle iz sušilice (čak i to da je slučaj, to bi bila sušilica snimana slowmotion tehnikom dok se u daljini vijori američka zastava).

 

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

2. U prvoj tvojoj sceni u filmu prvo su tvoje noge prikazane_Vrlo rijetko u filmovima Baya ženama u prvim scenama prikazuju lice. Prije će biti predstavljene s leđa, vrlo često to izgleda tako što počne sa štiklama, pa se onda uspinje prema gore, a ako ne nosite štikle najbolje je da hodate na vrhovima prstiju kao što to radi Rosie Huntington-Whiteley u njenoj prvoj seni u filmu Transformers: Dark of the Moon

 

YouTube Preview Image

 

 

 

3. Svi muškarci u filmu komentarišu kako si nevjerovatno zgodna_Nicola Peltz igra Tessu, 17-godišnju kćerku lika Cade Yeagera kojeg igra Mark Wahlberg u novom filmu Transformers: Age of Extinction. U prvim scenama dominiraju muškarci koji je prokomentarišu nazivajući je jako zgodnom (jedna od tih scena uključuje i prijatelja njenog tate, što je pomalo degutantno). Kasnije u filmu, u dijelu kad nastupa najduži dijalog, njen stariji dečko objašnjava njenom ocu zašto je zbog zakona Romea i Julije legalno da on vodi ljubav s njom. Odjednom vidimo Marky Marka kako sad on igra zabrinutog oca iz filma Fear.

 

YouTube Preview Image

 

 

 

4. Imate narandžast ten_Nicola Peltz je mlada žena koja je jednostavno, nadamo se, napravila grešku sa šminkom prije snimanja filma Transformers. Izgleda kao da je koristila pušku za šminkanje koju je izmislio Homer Simpson. Možemo samo reći da je imala sreće što njom nije isprljala svoju bijelu odjeću.

 

transformers-4-age-of-extinction-movie-screenshot-tessa-yeager

 

 

 

5. Otkriven ti je stomak_Ukoliko ne nosiš bijelo, onda je velika vjerovatnoća da ćeš nositi nešto jako kratko i nešto u čemu će vam biti otkriven tonirani stomak. Naravno, možeš nositi i jednostavnu haljinu kao Grace Stamper (lik kojeg igra Liv Tyler u Armagedonu), ali to neće spriječiti A.J. Frosta (Ben Affleck) da je otkopča kako bi se vidio tvoj pupak dok priča veoma “zanimljivu” priču o krekerima.

 

 

YouTube Preview Image

 

 

 

6. Tokom akcionih scena uglavnom si negdje sakrivena_Novi dio Transformers franšize zapravo ima jednog ženskog lika kojeg igra Li Bingbing, koja se uključi u akciju, pa čak i spasi jednog muškarca. Za film Michaela Baya to je pozitivno transgresivno. Obično ženski likovi, baš kao i oni koje igraju Nicola Peltz, Megan Fox i Rosie Huntington-Whitley, nisu aktivno uključene u akcione scene, obično se skrivaju, viču na muškarce ili budu zarobljene. Megan je doslovno zadnje sekunde filma Transormers provela ovako:

 

fox

 

 

 

7. Na kraju će te ipak nazvati kučkom_I, tako, učinila si sve što je Michael tražio od tebe, nosila si bijelu haljinu i visoke štikle, imaš narandžasti ten, krila si se iza svakog zida i dozivala ime svog muškarca spasitelja. Čestitamo! Kao nagradu, čak će te i pola metra visok robot nazvati ludom kučkom u filmu kojeg će gledati porodice i smijati se zajedno. Uživajte!

 


YouTube Preview Image

 

tekst_FBL
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team