ALISA U ZEMLJI ČUDA – nova limitirana kolekcija obuće britanskog brenda Irregular Choice

[ssba]
March 2nd, 2016

Napredujući krupnim koracima u namjeri da nas ostave bez daha i potpuno zalude, dizajnerska avantura poznatog britanskog brenda Irregular Choice, doživljava istinsku evoluciju. Nakon ogromnog uspjeha sa putovanjima u druge galaksije i sa futurističkom kolekcijom obuće Ratovi zvijezda, sada nas Irregular Choice namjerava zavesti da zajedno skočimo u čudesnu zečiju rupu, pravac u magični svijet snova.

 

Druga kolekcija obuće, nastala u saradnji sa Disneyem, pod imenom Alisa u Zemlji čuda je predstavljena u Irregular Choice trgovini 26. februara u 12 sati u Carnaby ulici u Londonu. Budite bez brige, imaćt ete priliku da u njihovim novim cipelama stignete na vrlo važan “sudar” sa novim filmom Alisa sa druge strane ogledala (Walt Disney Studio) koji će premijerno biti prikazan u maju ove godine.

 

Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (1)

 

Maštoviti dizajn i očaravajuća kinematografija nam vraćaju likove iz prethodnog filma Alisa u Zemlji čuda iz 2010, a Irregular Choice cipele šarmantno sadrže kultne citate koje svi poznajemo i volimo. Očekujte nešto što će sigurno biti vaš cup of tea, naravno, ako ste pomalo luckasti, baš kao i svi mi ovdje!

 

Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (5)

 

Kako bi sa Disneyem avantura bila još živopisnija, Irregular Choice je u svrhu pripreme promotivne kampanje angažirao Metaphysiku iz Sarajeva, koji su njihovi dugogodišnji saradnici i regionalni distributeri. Metaphysika je osmislila cjelokupan vizuelni identitet i stilizaciju izgleda Alise koja nosi modele obuće iz nove kolekcije u različitim situacijama iz priče sa prepoznatljivom pozadinom iz istoimenog crtanog filma koje je ustupio Disney, za potrebe izrade fotografija promotivne kampanje.

 

Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (9)

 

Fotografije su djelo pažljivo odabranog tima u sastavu make-up artistica i model Ivana Brdar, fotografkinja Aida Redžepagić i grafički dizajner Dženan Hajrović. Cijeli poduhvat za ovu važnu, nadasve zabavnu i uzbudljivu globalnu kampanju je zahtjevao namjenski dizajnirane odjevne kreacije koje su za Metaphysiku pripremili dizajner Dragan Smiljanić- Blackbirdfield i dizajnerice Nevena Kragić, Jasna Čolić – Keli i Ljiljana Šaković – Mujan.

 

 

Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (10)

 

Za čajanku, Irregular Choice dizajneri su napravili novi iskorak sa izuzetnim kreacijama cipele One Lump or Two i All Mad Here koje umjesto štikle nose očaravajući čajnik i platforme koje zaista izgledaju kao slasni šlag na sočnoj tortici. Prekrasno izvezene mačuhice i maslačci iz orginalnog filma ukrašavaju i prekrivaju cipele Flowers Can’t Talk, dok ulogu vrtoglavih štiklica preuzima i sama Alisa.

 

Također, ovdje možete pronaći Češirskog mačka na ravnim, jarko ružičastim pletenim cipelicama Cheshire Cat ili pak sa punom petom. Sigurni smo da će vam srcolika puna peta kao i šarmantni repić koji krasi obje verzije cipela izazvati osmijeh i osvijetliti stazu ovog neobičnog putovanja.

 

Kako uvijek očekujemo nešto pomalo mistično kada Irregular Choice sprema novu limitiranu kolekciju obuće, a posljednja Alisa u zemlji čuda definitivno vas neće razočarati. Kolekcija je u prodaji od 27.2.2016. online na zvaničnoj stanici brenda, te putem oficijelnih regionalnih Irregular Choice FB stranica.

 

Zažmirite i zamislite svijet koji je samo vaš… sat već otkucava!

 

Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (11) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (12) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (13) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (2) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (3) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (4) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (6) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (7) Alisa u zemlji čuda - Irregular Choice (8)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team