Andrew Keen novi govornik Spark.me konferencije

[ssba]
May 12th, 2019

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, a koja se prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, objavio jeime novog glavnog govornika konferencije Spark.me 2019 – Andrew Keen, autora međunarodnog bestselera Kult amatera – kako Internet ubija kulturu i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih komenatora digitalne revolucije na svijetu.

 

Za razliku od većine popularnih mislilaca koji se obično fokusiraju na prednosti tehnologije, Keen smatra da je čovječanstvo imalo više štete od razvoja Interneta i digitalnih tehnologija nego koristi. Među njegovim zapaženim djelima se nalaze i Internet nije odgovor, Digitalna vrtoglavica i, njegova poslednja knjiga, Kako popraviti budućnost. Keen se nalazi na poziciji izvršnog direktora FutureCast, organizacije sa sjedištem u Silicijumskoj dolini koja okuplja predstavnike nekih od najvećih tehnoloških kompanija svijeta kako bi diskutovali o načinima na kojima tehnologija mijenja različite aspekte naših života. Vodio je popularnu digitalnu emisiju Keen On u okviru najvećeg tehnološkog magazina TechCrunch, a 2015. godine je bio proglašen za jednog od 100 najpovezanijih muškaraca od strane GQ časopisa.

 

Andrew Keen - announcement

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena pet ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain, TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti, Peter Shankman, autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik; dnevne novine The New York Times su ga opisale kao rock zvijezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima, Jeremiah Owyang, suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija, Tom Goodwin, potpredsjednik i direktor inovacija u Zenith Media, jednoj od najvećih advertajzing agencija na svijetu i Cate Murden, osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika.

 

 

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu Spark.me konferencijeCijena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 14. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima/kama i studentima/cama redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maja), startup takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, organizuje se u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima/cama da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa više od 580 učesnika/ca konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

 

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi Spark.meFacebook stranicuTwitter nalog i Instagram nalog.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team