Argentinski mag Inervissions labela, SANTIAGO GARCIA dolazi u Mostar

[ssba]
October 10th, 2019

Poznati mostarski kolektiv ROOF AW kojeg čine Igor i Andrej, te novopečeni mladi kolektiv, koji dolazi iz Beograda, THE SECRETS u Mostaru pripremaju mini fest elektronske muzike. Naime, 25/10 u prostorijama bivšeg auto salona na Bišću polju u Mostaru,  ugostit će trenutno jednog od vodećih DJ el scene u svijetu SANTIAGA GARCIJU.

 

- Ovo je njegova prva posjeta BIH, također, drago nam je što smo baš mi dobili priliku da ugostimo zanimljivog ”rising” stara, stoga vjerujemo da će i publika jedva dočekati njegov nastup, poručuju iz ROOF AW-a .

 

Originalnost u produkciji kao i njegovim setovima ovog je Argentinskog virtuoza stavila na top mjesto vodećih izvođača, što i govori i njegov popunjeni kalendar za ovu godinu. Gust raspored nije ga omeo da posjeti Mostar i dan ranije, gdje momci iz ROOF AW i The Secretsa planiraju održati i LIVE stream neposredno u blizini Starog mosta.

 

- Ovo će ujedno biti i prvi LIVE stream nastup  jedne internacionalne zvijezde, koji će biti plasiran iz našeg grada, što nas jako veseli. Naša vizija je jasna, želimo poslati razglednicu Mostara sa osmijehom na licu, popraćenu elektronskom muzikom i samim tim postaviti Mostar, odnosno BIH, kao top destinaciju za ionako već dobar provod, poručuju iz ROOF AW-a.

 

mapa2

 

Ulaznice za event možete kupiti online na web portalu www.kupikartu.ba i na svim prodajnim kioscima iNovina, dok u Mostaru iste možete preuzeti na lokacijama kafića Teco i Jazzy Bell (ex. Next). Trenutno su u prodaji EARLY BIRD ulaznice po cijeni od 15 KM, dok će na samom ulazu koštati 25 KM.

 

 

WE BECAME ONE  – DJ CONTEST

 

Želiš nastupiti na samom eventu kao i na afterpartiju koje priređuje ROOF AW ekipa pred sami kraj mjeseca? ROOF AW  i THE SECRETS pripremaju DJ natjecanje koje kreće već od danas! Ovo je ujedno prilika i poziv za sve mlade i talentirane DJ-eve da svoje umijeće prikažu na eventu pred sam nastup Santiaga Garcije, kao i na afterpartyu, koji će se održati na unikatnoj lokaciji.

 

Koncept je vrlo jasan. Snimi set od 1h max  ”uploadaj” na Soundcloud sa nazivom ”ROOF AW & THE SECRETS – WE BECAME ONE CONTEST”.  Mix kao i svoje podatke pošalji na mail adresu: roof.aw.official@gmail.com . Pobjednika očekuje nastup, lijepa zabava iza pulta te druženje sa ekipom kao i mogućnost kontinuirane suradnje, dok za ostalih deset natjecatelja, koji nisu osigurali nastup, darujemo sa ulaznicama.  Sretno svima i vidimo se!
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team