Armani Beauty konačno u Bosni i Hercegovini

[ssba]
February 1st, 2020

U okviru prekrasne Inoma parfimerije, u shopping centru SCC prezentirana je Armani beauty kozmetika. Ovo je prvi put da u Bosni i Hercegovini možete kupiti ovu luksuznu kozmetiku. Zahvaljujući inovacijama, lakoći upotrebe, prekrasnim nijansama i teksturama, proizvodi Armani Beauty kozmetike jedni su od omiljenih vizažistima iz cijelog svijeta.

 

GAB_0058 (2)

 

Od haute couture do ready-to-wear kolekcija izrađenih od vrhunskih materijala, Giorgio Armani nam donosi jedinstven i prepoznatljiv potpis koji pronosi poruku da ljepota i udobnost idu ruku pod ruku. Armanijev modni izričaj definiraju elegancija i jednostavne linije luksuznih i profinjenih materijala. Filozofija savršenog dizajna, kod kojeg je kombinacija funkcionalnosti i ljepote jednostavno neizostavna.

 

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku branda Giorgio Armani Beauty hvale visažisti diljem svijeta. Giorgio Armani nam donosi osobnu viziju make-upa: preciznost i jednostavnost nanošenja, uz umjetničku viziju kao ključ isticanja unutarnje ljepote u punom sjaju.

 

GAB_0058 (4)

 

Profinjenog i luksuznog dizajna, inovativne make-up formule osmišljene su baš po mjeri za svaku ženu koja zna što želi. Nadahnuta najljepšim tkaninama i teksturama (Luminous Silk – svilom, Maestro – baršunom, Face Fabric – šifonom), Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Beauty, interpretira dizajnerovu avangardnu viziju make-upa i boja. Na svakoj modnoj reviji nalazi se Armani Runaway Lab u backstageu, gdje se stvaraju nove nijanse i teksture namijenjene novoj kolekciji. Moda nikada nije bila bliže make-upu. Najbolje formule za nevjerojatne rezultate i osjetilna iskustva!

 

GAB_0058 (6)

 

Svaki Armani proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda, a predstavlja jedinstven dress code za lice, dok je sam gospodin Armani involviran u cijeli proces kreiranja svoje beauty linije – od formule do pakiranja. Samo dio must-have proizvoda su Luminous Silk puder – revolucionarne fusion make up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, Lip Maestro – prvi tekući mat ruž s blistavom notom, sjajniji od klasičnih mat ruževa i sofisticiraniji od sjajila pa sve do maskare Eyes to kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

GAB_0058 (9)

 

Kozmetika Giorgio Armani Beauty u Bosni i Hercegovini dostupna je ekskluzivno u parfumeriji Inoma, u sklopu Sarajevo City Centra u u Sarajevu. Predivno dizajniran namještaj na prodajnom mjestu uključuje prepoznatljivu Giorgio Armani nijansu crvene, inspiriranu ružem ‘red carpet red’ #400. Prostor omogućuje klijentima da dožive iskustvo isprobavanja Giorgio Armani makeup-a i mirisa. Za one koji vole osobno vodstvo, Giorgio Armani Face dizajneri za lice uvijek su dostupni za stručne savjete po mjeri.

 

GAB_0058 (15) GAB_0058 (22) GAB_0058 (25) GAB_0058 (28)

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team