Avon predstavlja EVE Truth parfem

[ssba]
February 16th, 2019

Na interesantnom druženju na Dan zaljubljenih, predstavnici medija te brojne influenseke imali su priliku upoznati novu poslasticu koja nam stiže iz kompanije AVON. U simpatičnom ambijentu Marshall’s Gelato slastičarne u Sarajevu prisutni su uživali u mirisnim notama novog ECE Truth parfema koji je kompanija Avon predstavila.

 

Avon predstavlja EVE Truth parfem (5)

 

AVON je lansirao Eve Truth, uzbudljiv, privlačan miris kojim poručuje da žene treba da se prihvate i slave sebe takve kakve jesu, sve svoje kvalitete – savršenosti i nesavršenosti. 

Poznata holivudska glumica Eva Mendes savršeno oslikava sigurnu i prirodnu EVE Truth ženu. Njena jedinstvena ljepota i autentična osobnost utiču na žene širom svijeta i čine ovu kubansko-američku glumicu savršenim ambasadorom Avonove mirisne EVE kolekcije.

 

 

Kao lice ovog parfema, holivudska glumica Eva Mendes utjelovljuje sigurnu, slobodnu i nevjerojatnu Eve Truth ženu. Od njenih komičnih uloga, do dramskih likova, Eva je poznata po svojoj predanosti svakom filmu u kojem igra. Izvan velikog ekrana, ona donosi istu strast u svojim ličnim projektima, bilo da se radi o dobrotvornom radu ili poslu kao dizajnera i kreativnog direktora vlastite modne linije, ističe Šejla Korjenić, PR specijalist kompanije Avon u Bosni i Hercegovini.

 

Avon predstavlja EVE Truth parfem (4)

 

Život je kolekcija priča, kolekcija naših priča. Počastvovana sam što sam i sama dio Avonove priče koja osnažuje žene te lice EVE Truth mirisa koji odražava slojevit karakter žene i poziva ju da prihvati svoju istinu, da uživa u potpunom iskustvu mirisa koji utjelovljuje modernu ženu, kaže Eva.

 

EVE Truth parfem spaja nježne cvjetne, energične voćne i senzualnu mineralnu notu koje odražavaju današnju ženu, sigurnu u sebe i svoju istinu. Dizajnirao ga je i kreirao jedan od vodećih svjetskih parfumera Laurent Le Guernec. Istraživao sam dubinu svoje istinitosti i kako taj osjećaj mogu kreirati u mirisu dok razmišljam o prirodnim ljepotama. Moj je cilj da nositeljica u svom prirodnom stanju osjeća unutarnji osjećaj zadovoljstva, jer ono što dolazi iznutra čini Eve Truth ženu ispunjenom i lijepom u svim vanjskim aspektima.

 

Avon predstavlja EVE Truth parfem (3)

 

 

AVON poziva: POKRENIMO #WearYourTruth MOVEMENT

 

Zašto pokušavati biti savršena, kad zadovoljstvo dolazi od prihvatanja same sebe, svojih mana i realnih priča koje su nas učinile i stvorile baš takvima kakve jesmo? Kompanija AVON poziva svaku od vas da prihvatite sebe. Baš takvu kakva jeste. I da pozovete sve osobe koje vam nešto znače da i one slave svoju istinu. Pokrenimo #WearYourTruth movement, naglasimo inspirativne priče žena, djevojaka, svake od nas: prihvatimo svoje mane i slavimo priče o svojoj snazi!

Avon predstavlja EVE Truth parfem (2)

Eve Truth miris je već dostupan u aktuelnoj Avon brošuri kampanje 3/2019 koju možete pronaći ovdje. Promotivna cijena mirisa je 24,90, a narudžbom mirisa na poklon dobijate i losion i mini miris Eve Truth.

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px