AVON Vitamin C serum za vrhunsku njegu kože

[ssba]
April 3rd, 2019

Avon, prva kompanija koja je 1996. godine stabilizovala vitamin C i koja je pionir u inovacijama u njezi kože, predstavlja Anew Vitamin C serum koji donosi desetpostotni, snažni i čisti stabilizovani vitamin C koji koži daje sjaj i prozračnost. Jedna bočica Anew Vitamin C seruma krije u sebi količinu vitamina C koja se može naći u 30 narandži.

 

Vitamin C je bitan hranjivi sastojak za sjajnu kožu, ali nažalost naše tijelo ga ne proizvodi. Ovaj snažni antioksidant štiti od štetnih slobodnih radikala i značajno poboljšava teksturu i sjaj kože, briše sitne bore i ujednačava ten. Vitamin C brzo može izgubiti svoju efikasnost u doticaju s vazduhom i svjetlom. Koristeći naše znanje koje smo stekli kao prvi brend široke potrošnje koji je 90-tih godina stabilizovao vitamin C, razvili smo snažnu, čistu i stabilnu formulu koja je aktivna od prve do posljednje kapi donoseći koncentraciju vitamina C poput one količine koju možete naći u 30 narandži – mnogo više nego u bilo kojem proizvodu sa vitaminom C koji se nalazi trenutno na tržištu i koji ne sadrže stabilni vitamin C i napravljeni su od derivata C vitamina, objasnio je Anthony Gonzalez, regionalni direktor odjela za razvoj proizvoda za njegu kože i makeup proizvoda u Avonu.

 

AFAGD_ANEW_013_SP_1200086OCT0918_RGB

 

Avonov super serum razvio je tim naučnika i eksperata u svijetu ljepote, koji je dobio brojne nagrade, te je ovaj serum na testovima pokazao najbolje rezultate među Anew proizvodima: 99% žena koje su ga testirale su se složile da je ovaj serum poboljšao sjaj kože dok je 92% žena izjavilo da je njihova koža svježija. Također 91% žena složilo se da je ANEW Vitamin C serum učinio da njihova koža izgleda obnovljeno, sjajno i prozračno.

 

Anew  Vitamin C serum je pogodan za korisnike svih dobnih skupina, za sve one koji su počeli da brinu o svojoj njezi kože do onih koji su isprobali sve ali još uvijek su u potrazi za serumom koji će im dati sjajni ten o kojem sanjaju. Sada ne trebaju više da traže, jer tu je Anew Vitamin C serum.

 

PFAGD_ANEW_008_MO_1200086JAN0119_RGB

 

Kako djeluje?

 

Nanesite ANEW Vitamin C serum ujutro ili navečer na čistu, suhu kožu. Nanesite jednu ili dvije pumpice seruma na dlanove i koristeći vrhove prstiju lagano umasirajte na kožu lica u pokretima prema gore prema vani, izbjegavajući područje oko očiju. Pustite da se proizvod absorbuje u kožu i nanesite na njega vašu dnevnu ili noćnu kremu za lice.

 

Avon ANEW Vitamin C serum pronađite u aktelnoj Avon brošuri po super cijeni od 19,90.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team