AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara donosi volumen, dužinu, razdvajanje, podizanje trepavica i intenzivnu crnu boju

[ssba]
July 26th, 2019

Kroz razvoj Genius algoritma, ekskluzivnog alata za “machine learning” i umjetnu inteligenciju stvorenog u partnerstvu sa informacionom, naučnom i kreativnom produkcijskom kompanijom MediaMonks, Avon je prošao kroz najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu — internet — kako bi pročitao, filtrirao i obradio hiljade komentara potrošača i rangirao glavne odlike maskare za kojima žude. Zato danas Avon ponosno predstavlja prvu maskaru koja odgovara svemu što ste najviše tražili: AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara! Svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari: volumen, dužina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

 

Lash Genius 5in1 maskara (2)

 

- Genius algoritam omogućio nam je da razvrstamo ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i da razumijemo šta je to što korisnici zaista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge odlike: 60,97% želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu! Volumen i podizanje trepavica nesumnjivo o su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele. Svako traži taj prestižan i neodoljiv izgled trepavica, ali niko ne želi odustati niti od drugih važnih prednosti, kao što su dužina i dramatična intenzivna crna boja. I znali smo da moramo stvoriti maskaru koja će pružiti sve to, Lash Genius, objašnjava James Thompson, Avon CMO.

 

Lash Genius 5in1 maskara (5)

 

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog naučnog tima, AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinuje Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu. Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice i uglove oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu, tako da provjere u ogledalu tokom dana stvarno više ne budu potrebne.

 

- U toj masi podataka leže odgovori na ono što svaka osoba želi, a to je korijen našeg poslovanja. Zajedničko stvaranje s potrošačima je budućnost, a u Avonu znamo da ih nastavljamo slušati, zaključuje Thompson.

 

Sve što očekujete od svoje maskare, bez kompromisa. Inteligentno dizajnirana maskara koja donosi baš sve benefite koje ste oduvijek tražile: volumen, dužinu, razdvajanje, podizanje i intenzivnu crnu boju!
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px