Banjalučko CineStar kino upriličilo prvu 4D projekciju filma u Bosni i Hercegovini

[ssba]
March 23rd, 2019

Brojni predstavnici medija i javne ličnosti u četvrtak, 21.3. su u CineStaru u Banjoj Luci prisustvovali premijernoj projekciji filma Kapetanica Marvel u prvoj 4DX™ dvorani u Bosni i Hercegvini, čime je CineStar je ponovo pokazao zašto nosi slogan “kina s pet zvjezdica”.

 

Gosti na projekciji su prvi osjetili brojne mogućnosti, koje pruža 4DX™ dvorana, kao što su pokretanje sjedišta u skladu sa radnjom filma, vjetar, miris i različite svjetlosne efekte, koji prate dešavanja na posebnim “wall to wall” platnima. Upravo je priča Kapetanice Marvel, koja prati razvoj Carol Denvers u jednu od najmoćnijih heroina Marvelovog filmskog svijeta, omogućila da oduševljenje prisutnih sa specijalnim efektima bude potpuno.

 

Jadranka Islamović, regionalna direktorica Blitz-CineStara, istakla je prije same projekcije prisutnim gostima da je izuzetno srećna što je ovaj kino lanac konačno došao i u Banja Luku.

 

Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0053

 

- Znamo da Banja Luka voli film i kino, te se nadamo da će upravo budući posjetioci prepoznati naše kino, kao mjesto okupljanja za sve generacije, mjesto iz kojeg odlaze dobre volje i u koje se rado vraćaju. Ovo je naše četvrto kino u zemlji, a 22. u regionu. Možemo reći da je najmodernije kino u zemlji, jer smo u njega ugradili najmoderniju postojeću svjetsku kino tehnologiju, uz jedinstveno 4DX iskustvo, istakla je Jadranka Islamović.

 

Prvi posjetitelji i posjetiteljice su bili oduševljeni.

 

CineStar u Banjoj Luci će predstaviti svima sasvim novi koncept Destination cinema, koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši, te otvara prvu 4DX™ dvoranu u zemlji, koja je već izazvala veliku pažnju. Finalni radovi su u toku, kako bi svih šest dvorana opremljenih najsavremenijom tehnologijom, koja će gledanje filmova dovesti na potpuno novi nivo, bilo spremno za veliko otvaranje.

 

Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0010

 

Ovo kino posljednje generacije uskoro otvara svoja vrata u okviru Delta Planet centra u Banjoj Luci! Pored nevjerovatnog kino doživljaja, posjetioci će uživati u dizajnerskom baru sa bibliotekom, Rođendaonicom za djecu, otvorenom terasom, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

 

Posjetioci kina imat će priliku da koriste Loyalty program za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara, moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru. Također, svi posjetici CineStara će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od 3 sata.

 

Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0048 Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0067 Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0068 Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0077 Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0080 Cine Star Banjaluka_foto A Cavic0082

foto_A. Čavić
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team