BH Telecom i Samsung predstavili nove Galaxy S7 i Galaxy S7 edge

[ssba]
March 4th, 2016

Kompanije BH Telecom i Samsung predstavili su Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, nove mobilne telefone koji korisnicima nude vrhunsko iskustvo. Galaxy S7 i Galaxy S7 edge prvi su telefoni s Dual Pixel kamerom koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tome, ali i objektivu s većim otvorom blende i brojem piksela, ovaj tehnološki napredak nudi brže okidanje i precizniji autofokus.

 

Samsung

 

- Samsung svakodnevno teži da korisnicima ponudi nova iznenađenja, mogućnosti i užitak prilikom korištenja mobilnih telefona, stoga smo u potpunosti promijenili način na koji ćete dijeliti iskustva i sjećanja. Ekran od 5,1-inča kod Galaxy S7, te 5,5-inča kod Galaxy S7 edge izrađeni su od zaobljenog stakla i metala, elegantnog dizajna pogodnog za dugotrajnost i ergonomski ugodno korištenje. Bilo da je riječ o poslu ili zabavi, novi ekrani imaju stalnu uključenost što korisnicima omogućava jednostavno korištenje bez potrebe za dodirom i brige za propuštenim pozivom ili važnim obavještenjem. Također, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge mobilni telefoni otporni su na vodu i prašinu, tako da ih možete nastaviti koristiti čak i kada upadne u vodu, naglasio je Damir Uzunović, IM Key Account Manager, Samsung Electronics Adriatic (SEAD).

 

Predstavljeni novi Samsung Galaxy S7 i Gaaxy S7 edge (2)

 

Novi telefoni korisnicima omogućavaju i jednostavno mobilno plaćanje uz Samsung Pay. Ovo sigurno i jednostavno rješenje štiti sistem Samsung KNOX i čitač otiska prsta, a podržan je tehnologijom NFC, MST i barkoda, što omogućava jednostavnu primjenu u trgovinama širom svijeta.

 

YouTube Preview Image

 

- BH Telecom uvijek ide prvi u korak sa svjetskim trendovima, pa smo posebno sretni da u našoj ponudi mobilnih telefona, korisnicima, kao i do sada, možemo ponuditi samo najbolje. Samsung mobilni uređaji predstavljaju spoj vrhunskih performansi i izgleda, koji će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika, naglasio je v.d. izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslova, prof.dr. Duljko Hasić, dipl.ecc..

 

Novi Samsung telefoni bit će u ponudi BH Telecoma od 11. marta, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate uz postpaid pakete.

 

Predstavljeni novi Samsung Galaxy S7 i Gaaxy S7 edge (3) Predstavljeni novi Samsung Galaxy S7 i Gaaxy S7 edge (7) Predstavljeni novi Samsung Galaxy S7 i Gaaxy S7 edge (8)

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team