BIH Color Festival rasplesao više od 4000 posjetilaca!

[ssba]
August 5th, 2019

Proteklog vikenda u Brčkom je održan četvrti BiH Color Festival, koji je rasplesao više od 4000 posjetilaca iz BiH i regiona. Ovogodišnji festival je uz odličan elektronski zvuk, više od 30,000 vrećica boje i interaktivne sadržaje, obilježila i vjeridba na glavnoj festivalskoj sceni, koja je oduševila publiku i dodatno izazvala euforiju.

 

Dino Eminagić iz Sarajeva, po prvi put je sa svojom djevojkom Nijazom Prosjanović, došao na BiH Color Festival, te je na sceni ovog festivala, odlučio da zaprosi svoju djevojku. Dinin hrabar čin i Nijazino Da! ovacijama je ispratila mnogobrojna publika, koja je samo u njihovu čast, još jednom obojila nebo iznad „bescarinske zone“ u Brčkom. Organizatori su odlučili dodatno da iznenade ovaj mladi par, tako će vjerenicima pokloniti i nagradno (vjereničko ili bračno) putovanje.

 

BiH Color Festival 3

 

Jedina i najveća briga za organizatore festivala bila je kiša, koja ipak nije uspjela da pokvari dobru zabavu. Miloš Stankić, direktor BiH Color Festivala, istakao je da su vjerovatno kvalitetnim zvukom i bojama, uspjeli da rastjeraju i oblake iznad Brčkog.

 

- Iako su posjetioci, odnosno festivalska publika navikli na sve vremenske uslove, ipak nam je drago što nas je kiša većim dijelom festivala mimoišla, dodaje Stankić, naglašavajući da je logistika dobro uradila svoj posao, a ostalo je ipak do prirode.

 

BiH Color Festival 2

 

Festival je ove godine ponudio mnoštvo zanimljivih sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične zabave. Prisutni partijaneri su imali na raspolaganju više od 30.000 vrećica boje, koje su donijele posebnu čaroliju ovom jedinstvenom festivalu.

 

Odličnu zabavu oba festivalska dana, prisutnima su donijeli i mnogobrojni DJ-evi na dvije bine u okviru bogatog lineup-a. Nastupili su Matroda, Saberz, Erick Kasell, Mike Vale, Space Motion, Sinša Tamamović, Wise D & Kobe. Dio programa su bili i Clay Clemens, Pessto, Miloš Stankić, Mario Eddie, Drop Sensei, Vandal Steve, Will & Vash, Luis De Mark, Jelly For The Babies, Dražen Zimonjić, Mark Funk, Ricochet, Frankie NV, O&SO, kao i mnogi drugi.

 

Ovaj festival iz godine u godinu u Brčkom, okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regiona, koji nisu krili oduševljenje bogatim programom i dodatnim sadržajima ovogodišnjeg festivala. Organizatori su za sve posjetioce, koji su došli iz drugih bh. gradova i regiona, obezbijedili i mogućnost smještaja u kampu, kao i prevoz do lokacije festivala.

 

BiH Color Festival 5

 

I ovogodišnje izdanje festivala, ostaće u pamćenju mnogobrojnim posjetiocima, kao najšareniji, najenergčniji i narasplesaniji festival u boji. Vidimo se i idućeg ljeta u Brčkom na 5. izdanju BiH Color Festivala.

 

Sponzori ovogodišnjeg BiH Color Festivala bili su: Beck’s, Mentos, Rooster, Str8, Evropska Unija u BiH, Puschkin vodka i Vlada Brčko Distrikta, koji su prepoznali značaj festivala za Brčko i Bosnu i Hercegovinu.

 

BiH Color Festival 6 BiH Color Festival 9 BiH Color Festival 10 BiH Color Festival 11
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team