BiH dobija novu komercijalnu televiziju sa nacionalnom frekvencijom – Nova BH

[ssba]
October 9th, 2018

U utorak, 9. oktobra u 14 sati Bosna i Hercegovina će dobiti novu komercijalnu televiziju sa nacionalnom frekvencijom koja starta pod imenom Nova BH. Nova BH je članica portfolija grupacije United Media, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Evropi.

 

Programski i produkcijski tim Nova BH strateški je odredio pravac najmlađe komercijalne televizije u BiH sa nacionalnom pokrivenošću i nesumljivo će odgovoriti svim izazovima koje donosi nova era televizijske industrije. Gledatelji NOVA BH se mogu radovati bogatoj programskoj šemi za predstojeću sezonu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom.

 

- S ponosom ističemo atraktivan sportski sadržaj, tako će Nova BH u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020., koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na Nova BH. Ekskluzivno će ovaj novi kanal prenositi i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a nogometna poslastica za gledatelje i to srijedom bit će i najelitnije takmičenje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021. Kada govorimo o zabavnom sadržaju, gledatelji Nova BH moći će uživati uz novu sezonu talent show programa. U bogatoj programskoj shemi Nova BH donosi i najpopularniji talent show na svijetu. Pjevači, muzičari, plesači, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu Supertalenta, nagrađivanog globalnog hita koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu, poručuje tim Nove BH.

 

Nova BH će svojim gledateljima predstaviti i bogati serijski program od koje izdvajaju dramsku seriju s elementima humora Na granici, koja obara rekorde gledanosti u Hrvatskoj i prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

 

Za ljubitelje kviza Nova BH je spremila Totalni obrt. Ova originalna kviz igra, namijenjena je svim generacijama, a za žensku populaciju u programu Nova BH naći će se kulinarska emisija Mr. Kitchen koja donosi brojne zanimljive recepte za brza, jednostavna i zdrava jela.

 

Centralna informativna emisija gledateljima će svake večeri donositi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta sa posebnim osvrtom na najaktuelnije teme i događaje petkom u emisiji Na kraju sedmice. Petnaestu sezonu emitovanja talk show program Zabranjeni Forum počinje 596. izdanjem u programu NovaBH i to pod motom: Njegujmo kulturu dijaloga. Emisije Danas kod nas i Vikend kod nas i Info Scena također će svakodnevno gledateljima omogućiti jedinstven, dinamičan i atraktivan sadržaj.

 

Gledatelji će program moći pratiti u HD rezoluciji i vjerujemo da će novi, bogati i ekskluzivni sadržaj Nova BH televizije biti neizostavni i svakodnevni dio svakog doma.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team