Bijele sedmice: Zimski odmor kakav zaslužujete

[ssba]
October 7th, 2015

Turistička agencija Skifun, novo ime na tržištu Bosne i Hercegovine, u utorak je, 6. oktobra, ugostila predstavnike skijaške zajednice, ambasadore Skifuna, brojne predstavnike medija i prijatelje, kojima su predstavili paket aranžman na koji su posebno ponosni – Bijele sedmice. Kako je ovaj program najprodavaniji na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije, željeli su prevashodno zbog sve većih upita skijaša sa teritorije Bosne i Hercegovine da ga približe široj populaciji i prilagode raspustima na ovom tržištu.

 

Skifun2

 

Druženje je organizovano u restoranu Četiri sobe gospođe Safije, a gosti nisu krili oduševljenje kako gostoprimstvom i organizacijom skupa, tako i ponudom ove agencije, koja je prezentovala živopisne predjele najaktuelnijih skijališta Evrope. U okviru Bijelih sedmica od početka januara pa do kraja februara u ponudi su skijališta u Austriji (Gerlitzen, Kreischberg, Matrei), Italiji (Andalo, Civetta, Folgarida, Marilleva, Passo Tonale, San Martino di Castrozza) i Francuskoj (Valmeinier), koji su predstavljeni kroz video prezentaciju i iskustva zadovoljnih korisnika i ambasadora agencije Skifun. Naročito oduševljenje je izazvalo francusko skijalište Valmeinier sa smještajem direktno na skijaškim stazama, u apartmanskim zgradama, ali i niskim cijenama. Zapravo, vrlo prihvatljivim za francusko podneblje, a kojima konkurišu mnogo većim skijaškim centrima.

 

Prisutnim gostima se obratila Slađana Bogojević, marketing menadžerica agencije Skifun.

 

- Posebno se ponosimo programom Bijele sedmice – koji smo osmislili, kako bi čitava porodica uživala na skijanju, koje se kod nas uvijek tretira kao neka vrsta zimskog odmora, a ne samo skijanja ili bordanja. Roditelji u okviru ovog programa nisu više pod stresom pri odlasku u inostrane ski centre i odabiru prave ski škole, koje će prihvatiti njihovo dijete. Pažljivo biramo ski centre, gdje organizujemo školu tako što unaprijed dogovaramo sa žičarom i smještajnim objektima da ćemo dovesti licencirane instruktore skijanja sa teritorije ex Yu, jer nam je to jako važno, kako bi klinci imali instruktore na maternjem jeziku i kako bi ih razumjeli tokom obuke, istakla je ona.

 

Nakon zvaničnog dijela, uslijedilo je opuštanje uz koktele i ugodnu muziku, a svi prisutni su dobili simbolične poklone, kao uspomenu na događaj.

 

Skifun1

 

Skifun je turistička agencija koja se odlikuje netipičnim i originalnim aranžmanima za turiste svih profila, a u kojima klijenti mogu uživati tokom cijele godine. Pored Bijelih sedmica, Skifun u svojoj ponudi u svakom trenutku ima atraktivne paket aranžmane i opcije za putovanja, koji se kreću od otkrivanja skrivenih turističkih dragulja do posjećivanja najvećih svjetskih dešavanja. U okviru toga, zaljubljenici u putovanja biraju šta žele, gdje žele, te kada i koliko žele. Ispunjenje želja klijenata je misija ove agencije, te u skladu s tim Skifun nudi veliki izbor smještaja koji uključuje ski-pass, sa ili bez prevoza, u svim državama Evrope. Više o agenciji, paket aranžmanu Bijele sedmice i drugim segmentima njihove ponude možete da saznate na zvaničnoj internet adresi.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team