Brend LOLA.tees proslavio sedmi rođendan

[ssba]
July 18th, 2018

Još jedna moderna bajka ispričana je revijom ljetnih modela u ambijentu restorana Etno kuća u Šurmancima protekli četvrtak, sedmi Lola rođendan, koji je protekao u znaku Alise u zemlji čudesa. Za temu ovogodišnje revije Helena i Jelena pripremile su fantastičnu priču inspiriranu Ludim Klobučarem, Carigradskom mačkom i Kraljicom srca.

 

JBS_8588

 

- Htjele smo temu nama drage knjige dječje fantastike, jer fantastika i mašta nas drže živima i ispunjenima. Stvarajući ovakav ambijent, nadamo se da smo svima koji su došli uspjeli podijeliti zahvalnost i ljubav, poručile su Jelena i Helena.

 

Dezenirane, prozračne i lepršave viskoze ovogodišnji su Lolin odabir, a haljine Goga i Žana, te suknje Ellie i Ena već su osvojile ovo ljeto, dok su iznenađenje kolekcije Lole napravile novim kombinezonom, te topovima Borna i Gabi koji su po prvi put predstavljeni na ovoj reviji.

 

JBS_9256

 

U reviji je uživalo više od 400 posjetitelja i posjetiteljica, za koje su pripremljeni poklon paketići u znaku Alise. Violeta omekšivači stigli su sa porukom Try me Iznenađenje Drink me napravili su vinarija Rubis iz Vionice kao i Julius Meinl, dok su slatki paketići za goste s porukom Eat me došli iz asortimana tvrtke Džajić commerce, kao i slastice vrijednih ruku Klare koja se krije iza imena “Dulce slastice” iz Ljubuškog. Zemlju čudesa stvorile su cure iz cvjetnog ateljea “Hedera” dok je sve detalje revije koje možete pogledati na fotografijaa zabilježio JB Foto&Cinema studio, također iz Ljubuškog.

 

JBS_8696

 

- Koristimo ovaj događaj da bismo ostvarili saradnju sa našim sugrađanima i jako smo sretni što smo ove godine dobili potporu naše Općine, kao i Vlade ŽZH, JP Parkova Ljubuški, te domaćih privrednika Salon namještaja Kjara, MAN ljubuški, Central osiguranja. Revija je uvijek prilika za saradnju i sa domaćim obrtnicima, te se kao i dosadašnjih godina za frizure modela pobrinuo frizerski salon Cut Ya, a za make up saloni Beauty by Željana i Diamond Ivana, naglasile su Lole, ističući također da svojim radom žele doprinijeti i samoj turističkoj promociji Hercegovine.

 

 

Osam lijepih Hercegovki, redom iz Ljubuškog nosilo je ovogodišnju reviju, a Lole su počašćene što je reviju pristala nositi i World top model, mlada Ana Gavran koja je ostvarila zavidnu karijeru u svijetu modelinga.

 

JBS_8291

 

Još jedna lijepa i uspješna godina obilježena je kod Lola, a za kraj programa poručile su Mi smo svi ludi ovdje… samo svatko na svoj način i rijetki žive svoju ludost, dok se tulum sa prijateljima nastavio do jutarnjih sati uz DJ Velu i gramofonske ploče.

JBS_7843 JBS_7947 JBS_7967 JBS_8002 JBS_8150
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px