BROOKE SAWARD je nova Spark.me govornica

[ssba]
May 13th, 2019

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj i koja se prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime nove govornice konferencije Spark.me 2019 – Brooke Saward, osnivačica i urednica jednog od najpopularnijih blogova o putovanjima na svijetu – World of Wonderlust, uz pomoć kojeg je izgradila publiku koja na online kanalima broji više od 1,2 miliona.

 

Sawardova je svoj blog o putovanjima započela 2012. godine kada je odlučila da kupi kartu u jednom pravcu za Evropu i posveti se ostvarenju svog sna – da obiđe sve dijelove svijeta. Danas je World of Wonderlust jedan od najpopularnijih blogova o putovanjima, poznat po korisnim savjetima o putovanjima, inspirativnim fotografijama i pričama o manje poznatim destinacijama. Savardova je takođe autor knjige World of Wonderlust koja predstavlja kolaž onog najboljeg što njen blog može da ponudi.

 

Kao neko ko je proveo posljednjih sedam godina putujući sam i ko je pri tome obišao više od 80 zemalja svijeta, njene avanture su objavljivane u poznatim svjetskim časopisima kao što su Elle, Cosmopolitan, Luxury World Traveler i mnogi drugi. Posebno voli da piše o, još uvijek, neotkrivenim zemljama čija ekonomija zavisi od turizma nadajući se da će tako moći da pruži svoj doprinos. Privlače je luksuzna putovanja, avanturizam i eko turizam. Nakon nekoliko godina putovanja, odlučila je iskoristiti zanimljive biznis ideje na koje je naišla na svojim putovanjima, što ju je navelo da pokrene tri upješna lokalna biznisa u Australiji, svojoj zemlji porijekla.

 

Brooke Saward - announcement

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena šest ovogodišnja govornika – u pitanju su Andrew Keen, autor bestselera Kult amatera – kako Internet ubija kulturu i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih komenatora digitalne revolucije na svijetu, Anab Jain, TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti, Peter Shankman, autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik; dnevne novine The New York Times su ga opisale kao rock zvijezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijimaJeremiah Owyang, suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija, Tom Goodwin, potpredsjednik i direktor inovacija u Zenith Media, jednoj od najvećih advertajzing agencija na svijetu i Cate Murden, osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika.

 

 

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu Spark.me konferencijeCijena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 14. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima/kama i studentima/cama redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maja), startup takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, organizuje se u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima/cama da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa više od 580 učesnika/ca konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

 

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi Spark.meFacebook stranicuTwitter nalog i Instagram nalog.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team