Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

[ssba]
December 21st, 2018

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu narednog ljeta! Zahvaljujući njemu energija idućeg Exita bit će visoka od samog starta jer nas već prvog dana, u četvrtak, 4. jula, očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih sati! Bit će ovo ujedno i obilježavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja među najveće partije u historiji elektronske muzike. To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava, potvrdio je Carl Cox i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem: Novac ne može da kupi taj osjećaj, ovdje moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita!

 

 

Iako je Coxova veza sa Exitom dosta duga i snažna, ipak ga dugo nismo vidjeli na Dance Areni, kao ni u Srbiji, a glavni razlog za to je njegova odluka od prije nekoliko godina da maksimalno smanji broj nastupa. Zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom danas pravi praznik i jedno od iskustava koje se ne propušta: Svi unutar Exit tima smo izuzetno uzbuđeni dolaskom Carla na EXIT iduće godine! izjavio je osnivač festivala Dušan Kovačević i dodao: Riječ je o pravoj ekskluzivi, jer otkako je odlučio prije nekoliko godina da smanji broj nastupa i pojavljuje se samo u specijalnim prilikama, postavilo se pitanje da li će ikada ponovo doći u naše krajeve. Na sreću, emotivni poziv koji smo mu uputili zajedno sa fanovima je dao rezultat i njegov menadžment nam je potvrdio da Carl ima veliku želju da se vrati na EXIT, te da je zbog toga odbio višestruko veće ponude nekih zemalja u okruženju. Ono što je sigurno da nas na otvaranju Exita iduće godine očekuje zaista posebno veče i žurka koja će nesumnjivo ispisati nove stranice historije Dance Arene.

 

Povratku ovog DJ velikana na EXIT prethodila je uzbudljiva zajednička akcija organizatora i njegovih brojnih fanova – nakon što je objavljeno da je apsolutni pobjednik godišnje ankete u kojoj je publika Exita sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na Dance Areni, prošle sedmice na svim zvaničnim kanalima Exita objavljen je video u kojem su organizatori pozvali Kralja Karla da se vrati na tvrđavu, u šta su se odmah uključili i mnogobrojni fanovi koji su podijelili video uz hashtag #CarlCoxEXIT, pozivajući ovu živu ikonu za miks pultom da se vrati pred “najeksplozivniju publiku”, kako ju je lično nazvao u jednom od brojnih intervjua gdje je govorio o Exitu. Potvrda za njegov nastup na zvanično Najboljem evropskom festivalu stigla je tokom prethodne noći od njega lično, a on sam je poslije prve europske titule prorekao da će dobiti još jednu, dvije, tri takve nagrade u budućnosti, što se i ostvarilo!

 

 

Dear Carl, let’s write music history together again

 

 

Carl Cox već decenijama važi za jednog od najtraženijih DJ-eva svijeta, a poslije petnaest sezona njegovih legendarnih Revolution partija na Ibici, 2016. godine je Space napustio kao osoba koja je od njega napravila jedan od najvećih klubova na svijetu, poslije čega je Cox nezvanično krunisan kao kralj ovog jedinstvenog ostrva. Pored toga toga, do 2017. godine vodio je svoj voljeni Global Radio Show koji je, nakon 16 godina postojanja, imao i do 17 miliona slušalaca sedmično u 35 zemalja!

 

 

 

Uz EXIT nema zime: svaka karta vodi i na MORE!

U susret praznicima, EXIT je najavio veliku novogodišnju akciju, gdje se kupovinom ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 115 KM, na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima, Sea Star festival, koji će 24-25. maja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem augusta biti održan na plaži Buljarica u Budvi! Uslov za sticanje ulaznica za najsunčanije Exitove festivale je registracija u periodu od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će važiti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do isteka akcije! U prazničnom duhu, EXIT će nekima od kupaca darovati i smještaj i prevoz za dvije osobe za Sea Star i Sea Dance festivale! Ulaznice za EXIT festival dostupne su putem sajta exitfest.org.

 

 

EXIT festival bit će održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, kao i gitarski heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team