Carolina Herrera GOOD GIRL: Snažan, provokativan i uvjerljiv miris

[ssba]
July 26th, 2016

Crno i bijelo, tmina i svijetlo, dobra djevojka, loša djevojka, ritam, puls, gesta, ruka provučena kroz kosu, zavodljiv pogled, nagli okret, klik potpetica. Samo trenutak u vremenu, ali u ovom jedinstvenom trenutku postaje nam jasno šta je ona dolazimo do sveprisutnosti, snage i ljepote proturječnosti žene današnjice. To je svijet GOOD GIRL novog mirisa.

 

Carolina Herrera GOOD GIRL (3)

 

Carolina Herrera New York predstavlja GOOD GIRL, senzualan, evokativan miris rođen iz najljepših kontradikcija i sveprisutne dualnosti moderne žene. GOOD GIRL slavi njenu spontanost, kompleksnost i snagu u moćnom mirisu koji otjelovljuje njenu paradoksalnu prirodu, a ipak je, sam po sebi predivno jednostavan i zarazan.

 

Carolina Herrera GOOD GIRL (4)

 

GOOD GIRL je primjer neusiljene elegancije i duhovitosti kuće Carolina Herrera, a zaštitno lice je divna Karlie Kloss. Razvijen za kuću Herrera od strane renomiranog parfumera Louis Turner, istovremeno je svježe lagan i ćudljivo mračan. Ovaj inovativni miris koji otjelovljuje čudesnu složenost žene, u sebi suprotstavlja iznenađujuće i izvanredne sastojke…

 

Slatkasti, primamljivi tonovi jasmina daju GOOD GIRL njegovu svjetlinu i ženstvenost, dok tamniju stranu parfema grade raskošno mirisne note kakaa i opojne tonke. Badem i kafa daju GOOD GIRL njenu neposrednu živost. Tuberosa, ekstrahirana na novi način poput raskošne poslastice, je ono što Louise Turner naziva divljom stranom mirisa koja donosi fluidnost i ženstvenost. Rijetko se dešava da oblik bočice širi tako snažnu emocionalnu izjavu kao kod GOOD GIRL parfema.

 

Carolina Herrera GOOD GIRL (1)

 

Staklena bočica u obliku cipele s vrlo visokom petom, slatkorječivo govori o snazi moderne žene i njene dualne prirode kao i samog mirisa. Izrađena od glatkog, zadimljenog, tamnoplavog stakla, GOOD GIRL stiletto bočica stoji na najvišoj, najtanjoj potpetici od zlata. Jedinstvena bočica, prva je bočica ikad u obliku visokih potpetica, genijalna po svojoj tehnologiji, kao i dizajnu. Parfem se nanosi pomoću sofisticiranog otvora pri vrhu bočice, koja posjeduje kompleksan sistem unutrašnjeg pritiska razvijan pune četiri godine, s više od šest stotina internih testova kako bi se postigla mehanička funkcija kompatibilna s jedinstvenom, vitkom bočicom.

 

Carolina Herrera GOOD GIRL (1)

 

Neočekivani, vrlo inovativni miris u bočici koja je jednako nezaboravna i emocionalno probojna kao i sam miris, GOOD GIRL oličenje je duha i mašte moderne moćne žene.

 

Novi miris će biti dostupan u 30 ml, 50 ml i 80 ml, a uskoro će miris biti promoviran i u Sarajevu.

 

Carolina Herrera GOOD GIRL (2) Carolina Herrera GOOD GIRL (6) Carolina Herrera GOOD GIRL (7)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team