CINESTAR CINEMAS – najveći regionalni kino lanac dolazi u Banja Luku

[ssba]
March 5th, 2019

Veliko interesovanje građana i građanki već vlada za multipleksom CineStar, koje će biti četvrto kino ovog najvećeg lanca u zemlji, uz Tuzlu, Mostar i Bihać. Multipleks CineStar uskoro otvara svoja vrata u trgovačkom centru Delta Planet, koji Banjalučani i Banjalučanke željno iščekuju.

 

Ljubitelji i ljubiteljice filma svih generacija će napokon doći na svoje, jer je CineStar prepoznatljiv brend, koji njeguje slogan kina s pet zvjezdica. Ovaj multipleks posljednje generacije će u Banjoj Luci predstaviti sasvim novi koncept Destination cinema, koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši. Riječ je o multifunkcionalnom prostoru u kojem će svako pronaći nesto za sebe, jer CineStar multipleks na jednom mjestu objedinjuje dizajnerski bar sa bibliotekom, vrhunske kino dvorane, Rođendaonice za djecu, kao i druge zanimljive sadržaje.

 

Kino će imati ukupno 6 dvorana sa 731 sjedištem izrađenim od kože sa pokretnim dijelom za dodatnu udobnost. Bit će opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane će biti opremljene vrhunskom tehnologijom, te će gledaocima obezbijediti pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore, kao i JBL i Crown zvučni sistem. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD – 3D avanturu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz “eXtreme” specijalni format, koji gledaocima garantuje doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i bolji doživljaj sa laserskim projekcijama. Poseban ugođaj svim posjetiocima pružt iće dvije dizajnerske dvorane, koje su odgovor na potrebe pravih filmofila, koji od kina traže više nego što nude klasični multipleksi. U njima se savršeno isprepliće moderni i upečatljiv dizajn sa najsavremenijom tehnologijom.

 

VIP RELAX KOZNA SJEDALA

Osim tehnologije, u CineStaru se veoma mnogo vodi računa i o udobnosti. Posebnu ponudu čini LOVE BOX koji boravak u kinu čini privatnijim i opuštenijim. Svako LOVE BOX sjedište ograđeno je sa strane od drugih sjedišta, kako bi imali što veću privatnost, te su omiljen izbor za zaljubljene parove. U dvoranama će se nalaziti i specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedišta. Pomenuta sjedišta pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pokretna su i obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i stolić, te bežični punjač za mobilni telefon.

 

Najmlađi posjetioci će moći slaviti svoje rođendane nakon filma u posebno dizajniranoj dječijoj Rođendaonici, dok će roditelji uživati u ugodnom ambijentu dizajnerskog bara sa vanjskom terasom.

 

Bit će ponuđen i Loyalty program za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru. Također, svi će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od 3 sata.

 

DVORANA crvena

U okviru investicijskog ciklusa koji “Blitz-CineStar” provodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, u okviru CineStar Cinemas grupe u Bosni i Hercegovini i regionu, uključujući i najnoviji u Banjaluci, otvorena su ukupno 22 multipleksa sa 138 digitalnih dvorana i više od 21.500 sjedišta, što sa gotovo 4,5 miliona prodanih ulaznica godišnje, čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kino prikazivačem u regionu.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team