CineStar uskoro i u Tuzli

[ssba]
December 5th, 2016

CineStar, jedan od najuspješnijih i najvećih regionalnih kino operatera, nakon Mostara i Bihaća otvara treći multiplex u Bosni i Hercegovini. Novi multipleks otvara se u tuzlanskom Bingo City centru, imat će pet dvorana sa 782 sjedala, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana s platnom od čak 100m2.

 

Multiplex u Tuzli imat će pet dvorana koje će posjetiteljima osigurati vrhunsko i nezaboravno kino iskustvo. Građani Tuzle imat će priliku uživati i u eXtreme dvorani, ekskluzivnom CineStar standardu kino dvorane s najsuvremenijom tehnologijom i filmskim platnom od čak 100m2. Riječ je o najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kinodvoranama, koje gledateljima omogućavaju uživanje u kristalno čistoj projekciji, najmodernijem zvučnom sistemu na svijetu, gigantskom filmskom platnu koje je premazano srebrom za još realističnije filmsko iskustvo i RealD 3D tehnologiji s najmodernijim polariziranim 3D naočalama. Audiovizualno iskustvo gledanja najvećih svjetskih blockbustera u eXtreme dvoranama kod gledatelja nedvojbeno izaziva pravu navalu adrenalina.

 

cinestar_dvorana_full_23_1

 

Također, tuzlanskoj publici bit će ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda – najpovoljnijeg dana u sedmici, Matineja i Porodičnog paketa, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija sjedala od kojih su posebno atraktivna ljubavna, love box i VIP sjedala, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, posjetitelji će se moći družiti u baru jedinstvenog i modernog dizajna.

 

Uskoro će biti objavljen i tačan datum otvorenja CineStar multipleksa u Tuzli, a tim će se povodom održati i atraktivan event otvorenja uz posebna iznenađenja koje je CineStar pripremio za građane Tuzle i okolice.

 

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. Ukupno gledajući, CineStar multipleksi trenutno broje 115 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što CineStar s očekivanih gotovo četiri miliona posjetilaca godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinooperaterom u regiji. Osim toga, među najbolje svjetske kinooperatere svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsavremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team