Dance more sleep later & Reinier Zonneveld u Trezoru

[ssba]
December 14th, 2018

Holandski DJ Reinier Zonneveld donasi nam techno magiju ovog petka, 14. decembra u sarajevskom klubu Trezor. Jedan od najpopularnijih techno producenata trenutno u svijetu, Zonneveld je poznat po svojim snažnim nastupima na renomiranim festivalima i klubovima, a zauzima savremenu scenu svojim jedinstvenim pogledom na techno. Domaću snagu ove noći pružaju članovi organizacije dance more sleep later: Edib D b2b Robert S, Marla Felis i Dynnotik.

 

 

Zonneveld je odlučio posvetiti sve svoje vrijeme i trud njegovoj strasti: stvaranju i izvođenju  tehno muzike. Ubrzo nakon toga, njegove numere su prepoznali neka od najvećih imena na elektro sceni: Oliver Koletzki’s Stil vor Talent, Intec Carl Coxa, Richie Hawtin’s Minus i dva zvanična remixa za Moby, a kasnije objavljene.

 

Pored izvođenja i produkcije muzike, Reinier je osnivač labela Filth on Acid, koja je osnovana početkom 2017. Filth on Acid će u potpunosti omogućiti Zonneveldu kreativnost i poslužiti kao platforma za izražavanje širokih pogleda na tehno muziku. Ono što je sigurno jeste da je ovo početak karijere Rainera Zonnevelda, sa kojom će uticati na današnju globalnu techno scenu sa svojim jedinstvenim produkcijama i plesnim notama.

 

dance.more.sleep.later (dmsl) je udruženje sačinjeno od grupe prijatelja i zaljubljenika u elektronsku muziku, s ciljem udruživanja kvalitetnih DJ umjetnika  i promocijom elektronske muzičke scene u BiH. Udruženje je osnovano 2017. godine, a od decembra iste godine započinju sa organizacijom sopstvenih evenata na kojima su nastupali dobro poznati internacionalni DJevi: Chicola, Petar Dundov, Ray Okpara, Habischman i Dmitry Molosh, Moonwalk, Jiggler. Od jula 2018. dmsl počinje saradnju sa sarajevskim klubom Trezor. Udruženje broji 3 DJ-a, dvije prekrasne dame Marina i Marla Felis, te osnivač Edib D.

 


Za 2019. godinu ekipa dance more sleep later ima velike planove. Ostvareni su kontakti za nastupe nekih od najuticajnih umjetnika trenutno na svijetskoj sceni.

 

- Ono na šta smo najviše ponosni jeste nesebično pružanje šanse predstavnicima mlađih generacija u svijetu muzike, ističe Edib D.

 

Marla Felis  je mlada DJ-ica iz Sarajeva. Od 2010. godine se počinje baviti stvaranjem muzike, a za sebe kaže da oduvijek uživa u elektronskoj muzici. Muziku koju pušta opisuje kao kombinaciju techna, tech housea i electronice. Setovi su joj prožeti groovy basslineovima i energičnim beatovima.

 

Edib D je DJ koji je na elektronskoj sceni već punih 15 godina. Nastupao u klubovima i na festivalima u BiH, Srbiji, Njemačkoj, Italiji, a DJ pult djelio je sa brojnim domaćim, regionalnim, ali i poznatim svjetskim imenima: Petrom Dundovom, Chicola, Dmitry Molosh, Habischman, Jiggler, Moonwalk. U 2018. godini izbacio i svoj EP “Columbian Swing” i to za newyorški label Hydrogen Inc. Muziku ne bira po žanrovima, a voli duge i energične setove.

 

Robert S DJ iz Banja Luke, rezident i menadžer kluba Fabrique, osnivač asocijacije Restricted i ELEMENT festivala. Do sada je nastupao sa imenima kao što su: Solomun, Valentino Kanzyani, Silikonska Sosa, Nakadia, AFFKT, Nusha, Habischman, Lea Dobričić, Marko Nastic, Siniša Tamamović, Alex Ranerro, Nakon afera, Rub A Dub.

 

 

Dynnotik je sarajevski DJ koji  je na  elektronskoj sceni prisutan više od 15 godina. Njegova muzika je melodični progresiv house, koji vas tjera da ne prestajete plesati. Stage je dijelo sa nekim od najpoznatijih svijetskih imena: Roger Sanchez, Silicone Soul, Daren Emerson, Franky Rizardo. Trenutno je rezident kluba Trezor.

 

Ulaznice za event se mogu nabaviti u klubu TrezorYerba MalaCaffe bar Burence ili putem Facebook pagea dance more sleep later, i to Regular, u pretprodaji (30 KM) i Door, na ulazu (35 KM).

 

Sve ljubitelje energičnog zvuka i dobre zabave iz ekipe dance more sleep later pozivaju da im se pridruže 14. decembra u Trezoru, s početkom u 23.00 sata.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team