David Meerman Scott je novi glavni govornik na Spark.Me 2020.

[ssba]
March 2nd, 2020

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, objavio je ime novog glavnog govornika konferencije Spark.me 2020. U pitanju je Davidu Meermanu Scottu, marketinškom strategu, preduzetniku, savjetniku brzorastućih kompanija i autoru 11 knjiga, među kojima je i međunarodni bestseler Nova pravila marketinga i PR-a.

 

Meerman Scott je, na samom početku, primijetio revoluciju koju će napraviti marketing u stvarnom vremenu real-time marketing i napisao je pet knjiga o ovoj temi, uključujući i Nova pravila marketinga i PR-a, koja je prodata u više od 400 hiljada primjeraka i prevedena na 29 jezika. Imao je pionirski doprinos u razvoju koncepta newsjacking, koji je opisao kao umjetnost i nauku ubrizgavanja svojih ideja u najnovije vijesti kako biste privukli pažnju medija i potencijalnih kupaca i, na taj, način, unaprijedili poslovanje svog preduzeća. Ova marketinška strategija je postala toliko popularna da je 2017. godine termin newsjacking uvršten u Oksfordski engleski rječnik, a bio je i u užem izboru za riječ godine.

 

David Meerman Scott - Facebook

Meerman Scott smatra da se, u međuvremenu, klatno pomjerilo previše u smjeru površnih, bezličnih i automatizovanih konverzacija na internetu i da ljudima nedostaju istinski razgovor i ljudska povezanost. Uspješne organizacije su razvile novi koncept, koji je Scott nazvao fanocracy, prema kojem su izgradnja zajednice i odnosi sa kupcima važniji nego sami proizvod koji se nudi kupcima. Njegova nova knjiga pod naslovom Fanokratija: Kako pretvoriti fanove u kupce i kupce u fanove? je objavljena u januaru 2020. godine i već je postala bestseler prema uglednoj biznis novini Wall Street Journal.

 

Meerman je bio govornik u više od 40 država na svih sedam kontinata, a imao je priliku da sarađuje sa vodećim svjetskim kompanijama kao što su Google, Microsoft, Cisco, HP, Ford, PwC i SAP.

 

Organizatori konferencije su prethodno objavili imena dva glavna Spark.me 2020 govornika – Jonas Ridderstråle (jedan od najuticajnijih i najpoštovanijih poslovnih mislilaca na svijetu i koautor bestselera Funky Business) i Mitch Joel (jedan od vodećih marketinških vizionara u Sjevernoj Americi i autor dva biznis bestselera).

 

Karte za konferenciju Spark.me 2020 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – SparkMe. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj cijeni od 100€, jer je u prodaju pušteno 50 promotivnih karata. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (30. i 31. maja), start-up takmičenju (30. i 31. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (30. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 30. i 31. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je drugi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. U 2019. godini, konferenciji Spark.me je prisustvovalo više od 720 učesnika iz 21 države širom svijeta.

 

Za više informacija o Spark.me 2020 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi SparkMeFacebook stranicuTwitter nalog i Instagram nalog.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team