Digitalna influenserka Xenia Tchoumi novo je ime Spark.Me konferencije

[ssba]
May 20th, 2018

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi (uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj) i čiji je generalni sponzor m:tel, je objavio ime nove govornice na Spark.me 2018 konferenciji. U pitanju je Xenia Tchoumi, digitalna influenserka u oblasti visoke mode sa preko 7 miliona pratilaca na društvenim mrežama, internet preduzetnica i govornica koja živi u Londonu.

 

Tchoumi je Švajcarkinja ruskog porijekla koja govori šest jezika – italijanski, ruski, engleski, njemački, francuski i španski. Nakon što je diplomirala ekonomiju, odbila je, zbog svog preduzetničkog duha, ponudu za posao u investicionoj banci J.P. Morgan i odlučila je da nastavi da razvija svoj internet časopis, Chicoverdose.

 

Tchoumi je digitalna ambasadorka i sarađivala je sa brendovima kao što su Ferragamo, IWC, Bulgari, American Express, Rolls Royce, Tod’s, Hogan, Tom Ford, Vodafone, Sky i Huawei. Redovno snima modne editorijale za časopise kao što su L’Officiel, Vanity Fair i Elle. Nedavno je održala tri inspirativna TEDx govora, a govorila je i u Ujedinjenim nacijama. Ima oko 6 miliona pratitelja i pratiteljica na Facebooku i 1,3 miliona na Instagramu.

 

Organizatori konferencije Spark.me su ranije objavili imena deset ovogodišnjih govornika. U pitanju su: Mark W. Schaefer (jedan od vodećih svjetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo dijeli na jednom od pet najposjećenijih marketinških blogova na svijetu – {grow}), Mike Massimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji The Big Bang Theory i autor bestselera), Denise Lee Yohn (ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera), Itay Talgam (prvi je izraelski dirigent koji je nastupao sa Filharmonijom iz Sankt Peterburga, trener liderstva i TED govornik čiji govor ima više od tri miliona pregleda na internetu), Boyd Multerer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, koji je osnovao Xbox Live i XNA servise), Dhiraj Mukherjee (suosnivač Shazama, aplikacije koju je Apple kupio za 400 miliona dolara 2017. godine), Dave Birss (osnivač digitalne marketinške konsultantske kuće čiji su klijenti Google, BBC, ESI Media, Sky i The Drum, a ranije kreativni direktor OgilvyOne, Poke i McCann Worldgroup), Kerry O’Shea Gorgone (direktorica strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom svijeta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta), Jon Burkhart (nagrađivani predavač, specijalista za oblast marketinga sadržajem i koautor knjige Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising) i Matt Desmier (strateg koji pomaže brendovima i organizacijama da postanu svjetski poznati, povećaju broj kupaca i razviju proizvode za 21. vijek). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Xenia Tchoumi - Photo - 04

 

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Cijena karte je 300€ i uključuje pristup svim predavanjima (26. i 27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26. i 27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održaće se šesti put, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Budvi pod generalnim sponzorstvom kompanije m:tel. U skladu sa težnjom da svake godine dodatno obogate program konferencije, organizacioni tim Spark.me 2018 je za učesnike konferencije pripremio seriju besplatnih radionica iz oblasti marketinga i preduzetništva, koje će se održati 25. maja u hotelu Mediteran u Budvi. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje u Budvi. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 550 učesnika konferencije iz više od 20 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

 

Za više informacija o Spark.me 2018 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team