dm Days of Beauty: predstavljeni ekskluzivni trendovi i proizvodi za njegu lica

[ssba]
November 14th, 2019

Kako pravilno njegovati kožu, koje proizvode odabrati, koliko često koristiti hidratantne maske, da li je krema sa glinom adekvatan preparat za njegu masne kože… Odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja dobile su poznate blogerice, influenserice, novinarke i javne ličnosti koje su bile gošće ekskluzivnog dm Days of Beauty eventa.

 

U utorak navečer, u posebno uređenom prostoru sarajevskog kluba My Face dm je priredio pravu poslasticu za sve: edukaciju na tematskoj panel diskusiji, savjetovanja o tipovima i načinu njege kože, predstavljanje i testiranje dm-ovih i proizvoda dm partnera, a sve to uz super poklone, ukusne slane i slatke zalogaje pažljivo spremljene od dmBio proizvoda, maštovite koktele i smoothije te muzičku zabavu. Večer je počela panel diskusijom.

 

1

 

Partneri dm-a, drogerijskog lidera na tržištu, Garnier, drogerija.ba, Prirodna kozmetika Gloria, Afrodita te dobro poznate dm marke alverde certificirana prirodna kozmetika i Balea na svojim štandovima su prezentirali proizvode, predstavili novitete te sa gošćama razmjenili iskustva i savjete za adekvatnu brigu i njegu kože.

 

- Upravo ste nam vi nam inspiracija za sve ono što radimo, a brojke nam govore da je ta inspiracija uzajamna jer veoma često posjećujete naše prodavnice. Njega kože je tema koja je neiscrpna, počinjemo se njom baviti u pubertetu i nikada ne prestajemo. Vrlo je atraktivna i aktuelna svim generacijama, izjavila je Ajla Hadžić, marketing menadžer kompanije dm.

 

Aktuelnost teme pokazala je velika zainteresovanost dama koje su željele da testiraju i odrede tip kože, nakon čega su imale priliku i dobiti savjete koje proizvode koristiti te kako ih ispravno nanositi. Tu smo zatekli i Tinku Milinović, TV voditeljicu, koja nam je otkrila da se najviše raspitivala o načinima brige za zreliju kožu.

 

7

 

- Drago mi je što sam imala priliku da budem dio ovakvog događaja koji je okupio dame različitih generacija. Od stručnih lica sam čula dosta savjeta o tome kako se brinuti za kožu. Najviše sam oduševljena proizvodima koji su se tek pojavili na tržištu a mi smo imali priliku da ih među prvima večeras testiramo, kazala je Tinka.

 

Tokom večeri, dm-ovi partneri predstavili su i nove proizvode koji će biti ekskluzivno dostupni u dm-prodavnicama.

 

- Zadovoljan kupac je naš uspjeh, a zato što su nam brojne dame tražile, u dm dolazi jedan od najpopularnijih proizvoda, čistač lica Foreo, najavila je Irma Zolj Džeko, asortiman menadžerica kompanije dm.

 

6

 

Osim savjetovanja i određivanja tipa kože, gošće su imale priliku i za masažu lica. Uživale su i u live cooking showu, okušale se u „slaganju“ salate prema svom ukusu, dekoriraranju raw vegan kolačića po želji, ali i biranju cvijeća za personalizirani buket.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team