dm na svoje police uvrstio 10 novih bh. proizvoda

[ssba]
October 22nd, 2018

Na policama dm-a svoje mjesto trenutno ima 466 domaćih proizvoda. Zahvaljujući inicijativi Startajmo {ZAJEDNO} kao i redovnim nastojanjima da se ponuda dm-a upotpuni domaćim proizvodima, ovaj broj će narasti na 500 čime će biti ostvaren cilj postavljen na početku godine. Ponudom novih domaćih proizvoda, dm želi odgovoriti na potrebe kupaca za kvalitetnim bh. proizvodima, podržati privredu naše zemlje te podijeliti znanje i iskustvo sa mladim poduzetnicima.

 

- Zajedno s deset proizvođača iz cijele BiH koji su odabrani kroz inicijativu nestrpljivo iščekujemo uvrštavanje 30 novih domaćih proizvoda u naš prodajni lanac. Kao mentori nastojimo prenijeti naše znanje i iskustvo kako bismo proizvođačima pružili mogućnost da na tržište plasiraju što kvalitetniji i konkurentniji proizvod. Uvijek rado sarađujemo s pojedincima koji imaju kreativne i dobre ideje, izjavila je Irma Zolj-Džeko, asortiman menadžerica dm-a.

 

- Značaj ovog projekta za nas je ogroman, kazala je Fatima Čekrić Ratajc, proizvođač ljutih sosova Ljutko iz Tuzle, koji su do sada svoje proizvode prodavali putem društvenih mreža. Stručni timovi dm-a na najprofesionalniji način radili su s nama kako bi nas upoznali sa svim procesima potrebnim za plasiranje naših proizvoda na tržište, od redizajna etikete, nabavke ambalaže do proširenja proizvodnih kapaciteta, pojasnila je i istakala kako će njihove mašine raditi i do 10 puta više kako bi se postigli rezultati kojima će opravdati ukazanu im priliku.

 

Proces uvrštavanja 30 domaćih proizvoda u asortiman dm-a počeo je u oktobru te će svi naći svoje mjesto na policama najkasnije do februara 2019. godine. Predstavljamo prvih deset.

 

 

 

1. Farma koza Alpino sapun od kozijeg mlijeka_Proizvod je 100% prirodan, ručno rađen, namjenjen za sve tipove kože,a posebno za osjetljive tipove kože. Pored klasik varijante, imamo u ponudi i sapune sa dodatkom meda i cimeta.

sapun od kozijeg mlijeka

 

 

 

2. InkCare Organic Tattoo Balm_Organski proizvod namjenjen za njegu tetovaže odmah nakon tetoviranja. OTB sadrži prirodna hranjiva, regenerativna, antifungalna ulja i putere koji pomažu obnovi kože, smanjenju otok i generalno imaju blagotvoran učinak za kožu. Napravljen je od pažljivo biranih sastojaka koji garantuju da tetovaža bude zaštićena, hidratizirana i hranjena sastojcima potrebnim da proces zarastanja pođe što učinkovitije i što je najvažnije zadržati će jasnoću i boju tinte vaše tetovaže. Receptura je kreirana tako da se izbjegnu štetni sastojci kao što su petrolej, parafin, parfemi, paraben, alkohol i sl.

 

organic balm

 

 

3. Hercegovački melem napravljeni od domaćeg maslinova ulja, pčelinjeg voska i biljke.

hercegvacki melem

 

 

4. Deolook deo krema_Prirodni dezodorans koji ne sprječava znojenje ali neutralizira neugodan miris. Napravljen od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aluminija i derivata nafte.

deolook

 

 

5. Bonatura začinska sol_Mješavina morske soli, začina i samorastućeg začinskog bilja bez aditiva i umjetnih boja i aroma.

zacinska sol

 

 

6. Tatarevich & Sons matični sok od aronije_Hladno prešani 100% sok aronije bez dodatka konzervansa i aditiva.

Tatarevich3

 

 

7. Wooling_ Prirodna spužvica za piling lica Wooling, ručno je rađena od vune domaće ovce pramenke. Wooling (wool engl. vuna i peeling) se koristi za čišćenje lica, odstranjuje mrtve stanice, potiče cirkulaciju i prirodnu obnovu kože. Pogodna je za sve tipove kože.

wooling

 

 

8. BeeJapa prirodni eleksiri na bazi meda.

beeJapa

 

 

9. Ljuti sosovi Ljutko_Sa dodatkom nane, bosiljka i meda. Habanero Bandit – ljuti sos od Habanero i roga paprika, prva stepenica ka super ljutim sosovima od Ljutka.

 

ljutko

 

 

10. Medne maske za kožu lica i vrata_Medne maske su pripremljene od čistog pčelinjeg meda, ljekovitog bilja, te esencijalnih ulja. Cilj im je stimulirati regeneraciju stanica kože, pospješiti sintezu kolagena, odstraniti nečistoće iz dubine pora kože. Kožu čine mekanom, glatkom, blistavom i zdravom.

Medne_maske_DM
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team