Dr. Max Mckeown je glavni govornik koji će otvoriti Spark.me 2017

[ssba]
May 25th, 2017

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, objavio je ime glavnog govornika koji će otvoriti Spark.me 2017 konferencije. U pitanju je Dr. Max Mckeown, višestruki autor bestselera, trener u oblasti strategije, i bihevioralni psiholog.

 

Dr. Max Mckeown - Photo 03

 

Dr. Mckeown se smatra ekspertom na poljima inovacione strategije, liderstva i organizacione kulture, a njegovi radovi su prevedeni na više od 13 jezika. Autor je šest međunarodno nagrađivanih knjiga, među kojima su The Strategy Book, The Innovation Book i Adaptability: Art of Winning in an Age of Uncertainty. Član je Britanskog društva psihologa i član Kraljevskog naučnog udruženja (Royal Society of Arts), udruženja sa sjedištem u Londonu koje za cilj ima da pronađe praktična rješenja za društvene probleme.

 

Max radi kao trener u oblasti strategije za neke od najuspješnijih kompanija na svijetu koje se nalaze na Fortune 100 listi, i kao savjetnik lidera iz velikog broja različitih industrija, od maloprodaje i proizvodnje, preko farmaceutske idustrije i policije, do javnih preduzeća i luksuznih hotela. Svoje znanje dijeli i kao glavni predavač na konferencijama širom svijeta.

 

Dr. Max Mckeown - Photo 02

 

Organizatori Spark.me su do sad objavili imena devet ovogodišnjih govornika: Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertising i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa više od 1,5 miliona pratilaca na Twitteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svjetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertisinga, Virginia Salas Kastilo, izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedna od pet vodećih stručnjakinja za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu, Peter Kim, potpredsjednik odjeljenja za angažman digitalnih korisnika u okviru LEGO grupacije, najvećeg prodavca igračaka na svijetu, Aza Raskin, serijski preduzetnik i jedan od najutjecajnijih dizajnera korisničkog interfacea na svijetu, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U preostalih šest dana do konferencije biće objavljena imena svih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije Spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startupove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Spark.me.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team