Drugi serijal MODULAR workshopa uspješno završen

[ssba]
December 25th, 2018

Drugi serijal Modular workshopa je uspješno završen. Nakon vrijednih deset nedjelja rada, studenti i studentice su imali priliku učiti različite tehnike DJ-inga, od osnova beatmatchinga, pa sve do naprednih tehnika, schratchinga i beat jugglina. Pored svog mentora A Skitzoa imali su priliku slušati i raditi sa DJ Jasminom i Fornivom.

 

Upoznajte neke od studenata i studentica.

 

Ammar Kulić_Tromjesečno putovanje kroz Modular radionice s A Skitzom, izvanrednim DJ-em i producentom elektronske muzike, za mene i moje kolege i prijatelje bilo je nezaboravno iskustvo ispunjeno smijehom, zabavom, ali i napornim radom. Iako smo svi došli s različitim predznanjem, na kraju smo, savladavši tehnike DJ-inga, shvatili da je ljubav prema muzici neprikosnovena pokretačka snaga i motivacija svih nas, te univerzalni jezik i medij izražavanja naših duša, emotivnih i mentalnih stanja, što je, u konačnici, i poenta umjetnosti. Iskustvo u Modularu ne samo da nam je pružilo neprocjenjiva i raznolika znanja, već je izrodilo i divna prijateljstva i otvorilo vrata ka profesionalnom bavljenju muzikom.

 

 

 

Nađa Sinić_Modular radionice su veoma korisne svim ljudima zainteresovanim za svijet DJ-inga. Sve ono sto posmatrate sa strane u klubovima dok dDJ radi i koristi ili to jednostavno gledate i slušate na nekom videu kod kuće, u sklopu radionica možete na neki način iskusiti, probati i naučiti. Imali predznanje ili ne, A Skitzo je uvijek bio prisutan i voljan da objasni i ponovi informacije koje nisu jasne. Kada se želite izgraditi u nekom novom polju, jako je bitno imati nekoga uz vas, u ovom slučaju mentora koji će vas voditi ka pravom cilju. Smatram da A Skitzo to jeste, te se nadam da ćemo svi mi koji smo učestvovali, zajedno s njim biti prave kolege jedni drugima. 

 

 

Sara Stambol_U sklopu Modular radionice smo kroz tri mjeseca mnogo toga naučili, vidjeli i čuli. Stekli smo znanje koje se ne može steći nigdje drugo na našim prostorima, što čini Modular posebnim. Naš mentor, A Skitzo nam je bezuslovno prenosio svoje znanje, iskustva i bio je tu pored nas kroz cijelu ovu priču. Kao plus svemu tome, upoznala sam divne ljude s kojima sam imala priliku raditi i učiti. Iako je Modular priči došao kraj nadam se da ćemo se nastaviti družiti i raditi zajedno u budućnosti. Smatram da je Modular idealna opcija za sve koji imaju interesovanje prema muzici i DJ-ingu te da će vam to biti jedno od najljepših iskustava.

 

 

Rijalda Mujić_Prije svega želim da se zahvalim profesoru A Skitzo Talovic na strpljenju. S obzirom na to da sam došla na radionicu bez ikakvog predznanja uspjela sam zajedno sa svima u grupi savladati tehnike DJ-inga. Upoznala sam ljude slične sebi i zbog toga sam jako sretna. Ovo će sada izgledati kao reklama Modular, ali želim da poguram sve one koji žive i vole muziku, a nikada se nisu usudili ili nisu imali šansu da uče, upišite Modular! 

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team