Dua Lipa izbacila novi singl SWAN SONG za akcijski spektakl ALITA: ANĐEO BORBE

[ssba]
January 25th, 2019

Globalna pop senzacija i nominirana za dvije nagrade Grammy Dua Lipa, izbacila je novi singl Swan song za novu epsku akcijsku avanturu Alita: Anđeo borbe, producenta i trostrukog dobitnika nagrade Oscar Jamesa Camerona i Jona Landaua (Avatar, Titanic) i vizionara Roberta Rodrigueza (Sin City).

 

Od trenutka kad smo vidjeli njen novi video za New Rules znali smo da će Dua Lipa biti savršena za pjesmu na soundtracku filma Alita: Anđeo borbe. Ona ima snagu, moć i stav u svojim izvedbama koje posjeduje i Alita. Jim, Robert i ja smo oduševljeni što je s nama i sigurni smo da će Swan song biti savršena inspiracija i snažna himna našeg filma, rekao je producent Jon Landau

 

Dua Lipa je nadodala: Intrigira me sam lik Alite i nevjerojatni tvorci koji su se udružili kako bi ovakav film mogao zaživjeti. Vidim nešto sebe u njoj, i u badass duhu i istoj frizuri. Alita potiče osnaživanje, potiče vas da se izborite za sebe, za ono što jeste, to isto leži i u meni.

 
Swan Song su napisali Justin Tranter, Kennedi Lykken, Mattias Larsson, Robin Fredriksson, Tom Holkenborg i Dua Lipa.

 

Dua Lipa je svoj prvi album izdala za poznati Warner Bros., a njene pjesme napravile su veliki preokret u pop muzici današnjice. Njen debi album našao se na svim top listama od The FADER, Rolling Stone do Time Magazine, dok je pjesma New Rules dostigla prvo mjesto na listi Top 40 chart i oborila dugogodišnji rekord na Billboard Pop Songs Chart.

 

Spot za pjesmu koji je postao viralan, učinio ju je najmlađom solo pjevačicom koja je dostigla milijardu pregleda na YouTubu. Također, Dua Lipa je konstantno najistaknutija umjetnica na aplikaciji Spotify i našla se u top pet imena koja su obilježila prošlu godinu. Ova mlada umjetnica, do sada je prodala više od tri miliona primjeraka svog albuma, dok s prodanim brojem singlova dostiže četrdeset miliona.

 

 

ALITA ANDJEO BORBE

 

Akcijska avantura Alita: Anđeo borbe okupila je odličnu glumačku postavu: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley i Keean Johnson. Scenaristi su James Cameron i Laeta Kalogridis, a temelji se na mangi GUNNM Yukitoa Kishiroa. Redateljsku palicu je preuzeo Robert Rodriguez.

 

Radnja filma je smještena nekoliko vijekova u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido (dvostruki dobitnik nagrade Oscar Christoph Waltz) koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se ko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Ido je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo (Keean Johnson), pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.

 

naslovna fotografija_Dua Lipa @DUALIPA Twitter
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px