EE krema – šta je sad to?!

[ssba]
January 17th, 2014

OK, priznajemo, obožavamo BB i CC kreme jer zbog njih naša lica izgledaju besprijekorno i bez pudera, no nekako nam se čini da je kozmetička manija nazivanja proizvoda abecednim redom izmakla kontroli.

 

Nakon spomenutih BB (beauty/blemish balm) i CC (color control) krema, kozmetička industrija predstavila je i DD (dynamic do-all) kreme “bez kojih se jednostavno ne može”, a sada je najavljeno kako na tržište stižu i EE kreme!

beautybalmchart

 

Što je sad pak EE krema?, pitate se? Evo odgovora:

 

Prva EE, odnosno “extra exfoliating” krema punim se nazivom zove EE Marine Granules te obećava savršenu eksfoliaciju kože, onakvu kakvu možete dobiti primjenom skupih elektroničkih četki za kožu.

 

Dakle, to je mouse za kožu na botaničkoj bazi koji na koži radi savršen piling, uklanja mrtve ćelije i ostavlja je besprijekorno glatkom i čistom.

 

EE kreme na tržište izlaze početkom aprila ove godine, izvještava WWD, a pretpostavlja se kako će na njima proizvođači zaraditi milion dolara u prvoj godini.

 

 

kreme

 

Da ponovimo još jednom abecedu ljepote

 

AA

 

AA su jednostavno Anti-Age kreme. One hidratiziraju i hrane kožu, a mogu biti na uljnoj bazi ili na bazi kreme. One poboljšavaju ten na način da zaglađuju sitne linije i bore uzrokovane izlaganjem suncu, a odlične su i stoga što poboljšavaju elastičnost kože. Većina AA krema su jednostavno hidratantne kreme i ne sadrže UVA ili UVB zaštitu, kao ni pigment koji prekriva nesavršenosti.

 

BB

 

Poznatije kao Blemish ili Beauty Balm, ove kreme su pravi primjer multitasking vještina. One su hidratantne kreme s anti-age učinkom, koje sadrže pigment kako bi vam pomogle prikriti nesavršenosti kože. Neke BB kreme sadrže hijaluronsku kiselinu, glicerin ili vitamin C – sastojke zahvaljujući kojima koža zdravo sjaji. Nepisano pravilo za ove kreme je – što ih više koristite, to bolje izgledate.

 

CC

 

Kratica CC znači Color and Care ili Color and Correct. One su nešto laganije od BB krema, no za razliku od njih sadrže više pigmenta zbog čega su idealne za svakodnevnu upotrebu, kao zamjena za puder.

 

DD

 

Daily Defense ili Dynamic Do-All kreme su kreme koje doista rade sve što je vašoj koži potrebno – sužavaju pore, umanjuju sjaj lica uzrokovan viškom masnoća ostavljajući zdravi, mat izgled, ujednačavaju nepravilnosti tena, zaglađuju sve neravnine, hidratiziraju kožu, odličan su primer te poboljšavaju elastičnost kože. Osim toga, osiguravaju pristojnu količinu UVA i UVB zaštite. Teško da možete poželjeti nešto bolje!

 

EE

 

Extra Exfoliating kreme posljednji su novitet u beauty svijetu. Pjenaste su strukture i sadrže zob, bambusov prah, ekstrakte morskih algi i zrnca jojobe, a sve to kako biste očistili kožu i uklonili mrtve stanice bez invazivnog trljanja i struganja po koži. A što manje osštećujete kožu invazivnim metodama čišćenja, to će ona biti zdravija i manje podložna brojnim nepravilnostima.

 

thumbnail

 

 

index.hr
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team