Fatboy Slim specijalno za No Sleep Festival pravi veliki Warehouse Rave u Beogradu!

[ssba]
September 12th, 2018

Jedan od najpopularnijih DJ-a i producenata, veliki i neumorni partymaker Fatboy Slim, nastupit će 15. novembra u Beogradu kao specijalni headliner No Sleep festivala! Vodeća zvijezda najvećih svjetskih pozornica odlučio je da samo za Exitov novi festival nastupi u potpuno drugačijem izdanju i kreira pravu svjetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao Warehouse Rave.

 

Fatboy Slim

 

Fatboy Slim ga opisuje kao jednu veliku zabavu sa mnoštvom lasera, jarkih svjetala i dimnih mašina, a muzička selekcija kretat će se od današnjih densflor bombi do klasičnih rave himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planete. Poznat po istinskoj DJ vještini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi cijeli spektar zvukova koji pokrivaju globalni rave pokret koji se rodio prije tačno 30 godina u Drugom ljetu ljubavi iz 1988. godine! Acid sints, latino perkusije, klavirske dionice, gudačke teme, epski semplovi i drugi sonični stubovi koji drže svjetsku rejv scenu ujedinjenu, spojiće se na velikom partiju u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava. Cijeli utisak dodatno pojačaće industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1,5km od Trga republike!

 

YouTube Preview Image

 

Fatboy Slimu u ovom rejverskom poduhvatu pridružit će se back2back duo koji čine prvi čovjek kultne izdavačke kuće Life and Death i svjetski priznat muzički selektor DJ Tennis, te rezident Berghajna i berlinska tehno legenda Marcel Fengler! Ovaj neuobičajeni duo nedavno se otisnuo na nevjerovatni devetosatni zajednički set u pariskom klubu Concrete koji je dvije godine uzastopno bio predstavljen na No Sleep bini EXIT festivala.

 

YouTube Preview Image

 

No Sleep Festival u organizaciji EXIT tima i uz podršku popularnog brenda Guarana, bit će održan na više lokacija u Beogradu, dok će se centralni događaji uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd koja će svake noći primati hiljade posjetitelja u svoje industrijsko okruženje. Već je potvrđena i strahovita tehno postava za narednu noć, u petak 16. novembra, kada u Beograd dolaze Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models i Aleksi Perala, dok će i brojni drugi izvođači uskoro biti poznati. Novi festivalski član Exitove porodice nastao je iz istoimene No Sleep bine na EXIT festivalu, koja je postala planetarno poznata po gostovanju čuvenih svjetskih klubova kao što su Fabric, Tresor, Concrete, Sub Club, Nitsa, Arma17, The Bunker New York, Goa, Grelle Forelle i drugi.

 

 

Ulaznice u redovnoj prodaji od danas i na blagajnama!

Nakon što su protekle sedmice svi registrovani fanovi imali priliku da ih nabave, od danas su ulaznice za No Sleep festival dostupne i u redovnoj prodaji. Festivalske ulaznice biće mijenjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve zabave i lokacije tokom cijelog vikenda koji se proteže od četvrtka uvečer do nedjelje popodne, od 15. do 18. novembra, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velika partija u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih partija u čuvenim beogradskim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, i mnogim drugim lokacijama. Ulaznice su u redovnoj prodaji po 54 KM za standardnu, te 90 KM za VIP ulaznicu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team