Garden of Dreams with Dixon

[ssba]
March 7th, 2018

After Affair ekipa nastavlja punom parom sa sjajnim gostovanjima. Ove subote, 10. marta, u još jednom izdanju Garden of Dreams partyja, koje će se ovaj put održati u Domu mladih u Sarajevu, ugostit će drugi put DJa i muzičkog producenta, Dixona. Karte za ovaj event prodane su u više od 15 zemalja, što još jednom potvrđuje da je Sarajevo postalo prepoznatljivo mjesto po jedinstvenim partyjima.

 

 

Garden of Dreams je projekt koji je nastao 2016. godine, a organizatori su imali cilj da kreiraju jedinstveno iskustvo i event za klupske sladokusce i ljubitelje najfinijeg zvuka elektronske muzike. Prvi Garden of Dreams se desio u bašti Historijskog muzeja BiH, bio je to cjelodnevni event pod otvorenim nebom što je bio potpuno novi koncept zabave u Sarajevu, pa i BiH. Odličan nastup na ovom prvom eventu je imao i DJ Sis, što je doprinjelo da kompletno iskustvo s ovog dogđaja ostane urezano u sjećnje svima onima koji su bili prisutni i da se novi čeka s nestrpljenjem.

 

Garden of dreams 2017 (8)

 

Naredne godine organizatori su ubacili u brzinu više pa smo u Sarajevu imali priliku uživati u ukupno tri Garden Of Dreams događaja, dva dnevna i jedan noćni. Na prvom Garden of Drems eventu 2017. godine gosti su bili Sandrino i Lehar, sada  već poznate i omiljene face u Sarajevu. U predivnom ambijentu plesalo se od 12:00 do 23:00. Bez stajanja. Taj dan desio se taj potrebni ‘klik’ s publikom, savršeni spoj artista i ljudi na plesnom podiju. Isti ‘klik’ se desio između dvojice prijatelja koji su u subotu prvi put zajedno dijelili DJ booth i sigurni smo da ćemo ih u budućnosti gledati još mnogo puta u b2b nastupima, a sve je počelo u Sarajevu u bašti snova. Ovaj jedinstven događaj možete pogledati na After Affair You Tube kanalu.

 

YouTube Preview Image

 

Na drugom Garden of Drems događaju 2017. nastupio je legendarni HOSH. Opet se plesalo u dnevnoj varijanti, ovaj put organizatori su nas odveli na neobičnu lokaciju u Teniski centar Una što je ponovo rezultiralo sjajnom atmosferom uz vrhunski nastup njemačkog majsotra. Još jedan događaj kojeg ćemo se rado sjećati. Na sreću svih ljubitelja najfinijeg zvuka dio cjelodnevnog događaja možete također pogledati na After Affair You Tube kanalu.

 

 

YouTube Preview Image

 

Treći Garden of Dreams 2017. je ponovo ponudio nešto sasvim novo. Nova lokacija, prvi noćni Garden of Dreams i maestralni gosti iz jedne od najutjecajnijih izdavačkih kuća, Ame i Trikk – Innervisions. Ova noć je bila potvrda da su Sarajevo i BiH dobili prepoznatljiv događaj za ljubitelje najfinijeg elektro zvuka i da je pred nama divan period.

 

Potvrda tih očekivanja desila se kada su organizatori najavili Garden of Dreams događaje za 2018. godinu: 10.3.2018. Garden of Dreams with Dixon i 28.4.2018. Garden of Dreams with Adriatique. Bez pretjerivanja možemo reći da su ovo imena od kojih zastaje dah, sama krema svjetske muzičke scene. Oni dolaze u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu na Garden of Dreams, a već ovu subotu Dixon je u gradu.

 

Ukoliko već niste karte možete kupiti u Articoolisan shopu (Zelenih beretki 10, Sarajevo), te prilikom ulaza na party, cijena je 45 KM. 
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team