Garden of Dreams with Sandrino b2b Lehar: U subotu Sarajevo pleše u bašti snova

[ssba]
July 14th, 2017

U subotu Sarajevo pleše u predivnom ambijentu bašte Historijskog muzeja BiH. Ovaj put se pleše cijeli dan, od 12.00 do 22.00 sata. Za cjelodnevni ples pod otvorenim nebom zaslužan je Music.People.Art kolektiv, ekipa koja je prošle godine Garden of Dreams projektom kupila sve klupske sladokusce i ljubitelje najfinijeg zvuka elektronske muzike u BiH, ali i regiji.

 

garden of dreams (1)

 

Garden of Dreams je dnevni događaj, party koji će se ove godine desiti tri puta, a prvi je na rasporedu u subotu, 15.7. kada u Sarajevo stižu dobro poznata lica Lehar i Sandrino. Obojica su već nastupala u Sarajevu i obojica su svojim nastupima, energijom i vrhunskim izborom muzike stvorili posebnu vezu sa ljubiteljima najfinijeg elektronskog zvuka u Sarajevu. Lehar je bio gost u januaru ove godine u sklopu svoje svjetske turneje, gdje je prema njegovim riječima odsvirao najbolji set u dosadašnjoj karijeri. Potvrda njegovih riječi je stigla i od publike koja je tu noć prisustvovala maestralnom nastupu u klubu Silver & Smoke.

 

 

Sandrino je svoj debi nastup imao prije nešto više od godinu dana, gdje je također vrhunskim nastupom kupio prisutnu publiku. Zanimljivo je da su upravo njih dvojica izrazili želju da sviraju zajedno pred sarajevskom publikom. Želja im je ispunjena i u subotu dijele DJ booth, a ovaj put će nas počastiti šestosatnim b2b setom. Imajući u vidu njihove debi nastupe u Sarajevu i posebnu vezu koju su stvorili sa publikom, vjerujemo da ćemo u subotu plesati ples za pamćenje.

 

 

Da bi audio vizuelni ugođaj bio potpun bašta Historijskog muzeja će u subotu doživjeti transformaciju. Organizatori nisu željeli otkrivati detalje, ali vjeruju da će svi prisutni iz bašte snova nositi samo najljepše uspomene. Podrška gostima, koji dolaze iz dvije ponajbolje izdavačke kuće Diynamic i Innervisions, su lokalne snage After Affair i Ralon Brancin.

 

garden of dreams (2)

 

Oni koji neće u subotu moći posjetiti baštu Historijskog muzeja BiH, Garden of Dreams with Sandrino b2b Lehar mogu pratiti live na After Affair Facebook profilu. Livestream prijenos su omogućili Music.People.Art partneri Telemach BiH i Verso d.o.o.

 

Karte za Garden of Dreams with Sandrino b2b Lehar možete kupiti na portalu KupiKartu.ba i njihovim prodajnim mjestima ili na vratima na dan događaja. Sve ostale informacije i novosti pratite na Facebook eventu.

 

C U on the Dancefloor!
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px