Goran Jović, Boris Štok i Matko Hud ambasadori novog YSL mirisa

[ssba]
April 27th, 2018

Yves Saint Laurent predstavio novi muški miris kuće YY nije priča o muškarcu, nego o generaciji muškaraca koje vode strast dok hrabro pronalaze svoj put. Od nadahnuća, preko marljivog rada i suradnji, do samoostvarenja i uspjeha. Trojica svestranih muškarca tvore Y tim naprednih i marljivih ambasadora koji s dozom elegancije utjelovljuju nesputan kreativan duh novog mirisa YSL kuće.

 

Oni su Loyle Carner (dvadesetdvogodišnji reper iz južnog Londona poznat po autentičnim tekstovima i velika hip hop nada), Alexandre Robicquet (poduzetnik i znanstveni istraživač umjetne inteligencije iz Pariza; jedan od osnivača platforme Crossing minds), te David Alexander Flinn (dvadesetdevetogodišnji kipar, filmaš, model iz New Yorka). Vodeći se ovim inspirativnim uzorima, željeli smo prenijeti duh o samoostvarenju, radu i marljivosti i na lokalnoj razini, te stoga predstavljamo trojicu zanimljivih muškaraca koji utjelovljuju Y muškarca. Oni su Goran Jović, Boris Štok i Matko Hud. Yves Saint Laurent je u saradnji sa www.fashion.hr portalom predstavio lokalnu kampanju sa Goranom, Borisom i Matkom u glavnim ulogama.

 

Mirisni nektar predstavlja upečatljivu osobnost Y muškarca: gornje su note svježe i jasne, a u baznim notama i u srcu mirisa snažne i senzualne. Y je muški fougere prožet kontrastima,  simbolizira inovativan duh mladosti, te je posveta osnivaču branda, Yves Saint Laurentu koji je bio poznat po odvažnoj, neustrašivoj i kreativnoj viziji. Miris se ne naslanja na tradiciju, ali joj iskazuje poštovanje, te utjelovljuje novu viziju YSL muškarca koji prihvaća različitosti i promiče kreativnost.

 

ZF__4611 GORAN FLATLAY

 

Goran Jović je četrdesetogodišnjak iz Imotskog; po struci i zaposlenju profesor tjelesne i zdravstvene kulture u srednjoj školi, ali više od toga fotograf i istraživač. Fotografijom se profesionalno bavi od 2009. godine i dokumentarnu fotografiju smatra svojom velikom strašću i pozivom. Početkom 2011. godine se pridružio volonterskoj humanitarnoj misiji udruge Kolajna Ljubavi za pomoć siromašnima u plemenima Nacionalnog Parka Ngorongoro u Tanzaniji.

 

Tokom posjete i volonterskog doprinosa sirotištima, školama, i domorodačkim porodicama uspio je zabilježiti naročite običaje u svakodnevnim životima Maasai plemena. Uslijedile su foto-reportaže u Etiopiju, Indoneziju, Namibiju, Kubu, te Latino Ameriku od Meksika sve do Nikaragve. Ulazi u srce Medellínea i raspituje se o neprikosnovenom kralju kokaina Pablu Escobaru i njegovom intrigantnom životu. Početkom 2018. godine vraća se u Afriku, tačnije u Tanzaniju i Keniju, odakle donosi uzbudljive priče o plemenu Samburu te njihovim običajima i tradicijama. Sudjeluje u humanitarnim aktivnostima te otkriva sve strane turizma otoka Zanzibar.

 

Goran Jović je dobitnih brojnih prestižnih internacionalnih nagrada za fotografiju, te dugogodišnji suradnik Nova TV medijske kuće gdje redovito objavljuje kratke foto-video reportaže o narodima svijeta i njihovim neobičnim kulturama. Mjesto sa kojim se može najviše poistovjetiti je Havana i gdje god putuje, neizostavan je njegov ‘sretni’ šešir.

 

YouTube Preview Image

 

 

ZF__4719BORIS FLATLAY

 

Boris Štok je četrdesetogodišnji autor, pjevač i tekstopisac iz Rijeke, koji uz svoju ljubav i strast za glazbom obavlja svaki dan i uredski posao kao diplomirani ekonomista. Bio je suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr u kojoj djeluje kao autor tekstova, koautor muzike i glavni vokal. Sa grupom je posjetio sve vodeće festivale i klubove u regiji, te snimio tri albuma i singlove koje su osvojili vrhove radijskih top ljestvica.

 

Njihova pjesma Ljubav u kojoj gostuje Josipa Lisac dobila je nagradu Porin 2014. za najbolju vokalnu saradnju. Sarađivao je sa brojnim renomiranim i nagrađivanim muzičarima, kao pjevač, autor tekstova ili koautor muzike: Josipom Lisac, Mrle & Ivanka, Henry Radanović, grupom Rivers, Markom Tolja, Zoranom Predin, grupom Nola,… Od ­­­­2017. Boris napušta okrilje banda i započinje samostalnu karijeru u potrazi za novim izazovima i kreativnom energijom. Njegov muzički put momentalno ostavlja trag, te je 2018. godine nominiran za nagradu Porin u kategoriji Najbolji novi izvođač.

 

Nakon EP izdanja Puls i uspješnih singlova Ove misli (feat. Yaya), Voli me još ovu noć, Ispod kože i Kao mi, Boris Štok upravo predstavlja svoj novi uradak – pjesmu Baby Baby.

 

Spot je sniman kao dio ‘live’ sessiona na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci, a uskoro će biti objavljen cijeli live session, koji će uključivati live izvedbe nekih neobjavljenih pjesama s albuma koji izlazi tokom jeseni 2018. godine. Njegov omiljeni predmet je klavir, a grad koji utjelovljuje njegov duh Buenos Aires.

 

YouTube Preview Image

 

 

ZF__4347MATKO FLATLAY

 

Matko Huđ je dvadesetpetogodišnjak iz Zagreba. Od malih nogu iskazivao je svoj kreativan duh, nadarenost za crtanje i smisao za estetiku, te je studij arhitekture bio logičan izbor. Nakon studija arhitekture Matko se odvažio na poduzetničke vode postavši suosnivačem tvrtke Bonamie sa sjedištem u Londonu. Bonamie je online modna destinacija za mlade djevojke koja trenutno broji preko 30.000 pratitelja od čega je većina na Instagramu.

 

Matko je pravi predstavnik millennials generacije koji je prije godinu dana započeo svoj fashion/lifestyle Instagram profil. Brojka od skoro 40.000 pratitelja ukazuje da je njegov stil odlično prihvaćen što dokazuje i suradnja sa brojnim respektabilnim brandovima.

 

Autentičnost, visoka kvaliteta i izražena estetika vrijednosti su koje Matko Huđ ističe pri svakom svojem odabiru. Ovaj ljubitelj veganske prehrane volio bi okušati život u Los Angelesu.

 

YouTube Preview Image


Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team