Hidesign: Luksuz dostupan i onima sa manjim budžetom

[ssba]
August 10th, 2018

Protekli mjesec u našem gradu obilježilo je otvaranje butika poznatog svjetskog branda Hidesign koji se nalazi na adresi Vladislava Skarića 10. Sarajevo se tako pridružilo velikim svjetskim gradovima u kojima Hidesign ima svoje butike, a trenutno su Hidesign proizvodi dostupni u 24 države Evrope, Amerike, Australije i Azije.

 

HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-054

 

Dolazak ovog svjetskog brenda posebno će doprinijeti ponudi muške odjeće i obuće. Nudeći odličan omjer cijene i kvalitete, Hidesign luksuzne komade čini pristupačnim i onima sa manjim budžetom, a u ponudi se nalaze potpuno kožni proizvodi kao što su torbe, cipele, jakne, novčanici i kaiševi. Za lijepo vrijeme koje nam dolazi, tu su i sunčane naočale.

 

HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-071

 

Kvalitetne torbe potrebne su danas u svim prilikama. Bilo da putujete, idete na izlet ili jednostavno imate mobilan posao koji podrazumijeva da u svakom trenutku uz sebe imate laptop, tablet i slično. U Hidesign ponudi dostupne su putne torbe, torbe za laptop, ruksaci, aktovke i male dnevne torbe.

 

Kao osnovni muški modni dodatak, novčanici najbolje prikazuje mušku osobnost. U Hidesign ponudi nalaze se višebojni kožni novčanici, a različite dimenzije ostavljaju mogućnost da svako pronađe model koji najbolje odgovara njegovim potrebama.

 

HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-058

 

U svijetu u kojem živimo, govor tijela ostavlja prvi dojam. Cipele su zbog toga mnogo više od imidža, jer njihova udobnost određuje način na koji hodamo. Cipele su također final touch svake modne kombinacije i zbog toga je uvijek bitno upotpuniti vlastiti izgled adekvatnim parom obuće. Od mokasina i formalnih cipela do opuštenih sandala, Hidesign nudi udobnu i jedinstvenu kolekciju kožne obuće za muškarce.

 

HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-086

 

Kreiranje vlastitog stila koji odražava osobnost je dug proces. Kaiš je jedan mali, ali značajan dodatak cijeloj priči. Hidesign nudi kožne kaiševe u crnoj, smeđoj, sivoj, plavoj i bež boji. Uz kožne jakne i naočale koje imaju moć da potpuno promijene vaš izgled, Hidesign je pravi izbor za pametne i sofisticirane urbane profesionalce.

 

Više o Hidesign brandu i proizvodima potražite na www.hidesign.ba i www.facebook.com/hidesignbih.

 

HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-071 HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-072 HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-073 HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-075 HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-056 HiDesign Sarajevo (high res) (Photo Jasmin Agovic)-052
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team