HT Eronet telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije

[ssba]
March 21st, 2019

Povodom NetWork 9 konferencije koja će se održati u Neumu od 27. do 29. marta, a čiji je HT ERONET telekomunikacijski sponzor, na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mallu održana je konferencija za novinare na kojoj  su se prisutnima obratili Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH i Robert Crnjac, direktor Sektora za prodaju HT ERONET-a.

 

NetWork konferencija već dugi niz godina zasigurno predstavlja najpotentniji tehnološko-poslovni događaj u godini, ne samo u BiH, već u cijeloj regiji, te je, kao takvu, prepoznaje i podržava HT ERONET.

 

Inače, HT ERONET je još prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u Digitalnu kompaniju za digitalno doba, te će se svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti.

 

- Tom prigodom, predstavit ćemo uslugu Firewall as a Service,koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je, svakako, idealna prilika za nove susrete s kolegama iz branše, uspostavu kontakata, razmjenu vrijednih iskustva i ostvarenje značajnijih budućih partnerskih odnosa na obostrano zadovoljstvo.  Iznimno je važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika, kazao je, između ostaloga, direktor Crnjac.

 

HT Eronet_ NetWork 9 konferencija (4)

 

Direktor Microsoft BiH, Omar Krivošija, je ovom prilikom izjavio: HT Eronet već dugo pokazuje opredijeljenost ka digitalizaciji svojih servisa i samim tim su spremni na brže reakcije na tržištu telekomunikacija. Upravo je digitalna transformacija jedna od tema Business Day-a na NetWork 9 konferenciji na kojoj će HT Eronet biti u mogućnosti predstaviti kako su proširili portfelj svojih usluga. Drago mi je da i ove godine nastupa kao Telekomunikacijski sponzor konferencije. 

 

HT ERONET je inače sarađivao sa Microsoftom BiH i na projektu na kojeg su posebno ponosni. Zajedničkom saradnjom HT ERONET-a, Sveučilišta u Mostaru i Microsofta, opremljena je računalna učionica na  Fakultetu zdravstvenih studija u kojoj je, između ostaloga, smješten i Microsoft Skills Centar. Opremanjem ovoga laboratorija, u okviru Sveučilišta, studentima  je omogućeno stjecanje novih i poboljšanje postojećih IT znanja.

 

U sklopu ovog projekta dio studentske zajednice imat će priliku biti sudionikom ovogodišnje, devete po redu NetWork konferencije i na taj način dodatno proširiti i obogatiti svoj nivo kompetencija.

 

HT Eronet_ NetWork 9 konferencija (2)

 
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team