HTC predstavio kompaktni HTC One mini 2

[ssba]
May 26th, 2014

HTC, globalni lider u inovacijama i dizajnu predstavio je HTC One mini 2, posljednje izdanje slavne HTC One porodice. Uz kompaktan, ali darežljiv 4,5 “HD zaslon, HTC Sense ™ 6 s HTC BlinkFeed ™ te impresivnu 5MP prednju kameru, HTC One mini 2 donosi kultni izgled sa najboljim iskustvom u klasi HTC One (M8) koja je u potrazi za kompaktnijim modelima.

 

- Najnoviji član nagrađivane HTC One porodice istančao je napredne karakteristike koje su zaslužne za pohvale na globalnom nivou, u elegantan i kompaktan telefon. Njegova veličina i zaobljeni rubovi se savršeno uklapaju u ruci, džepu ili torbici, što čini da izgledate sjajno i osjećate se još bolje dok ga koristite. Ovo je savršen izbor za sve one koji vole kultni dizajn HTC One (M8), ali ipak trebaju nešto više kompaktnije, kazao je Peter Chou, izvršni direktor HTC Corporation.

 

HTC One mini 2_PerRight_GunMetal

 

Natječući se za isti dizajn koji je HTC doveo do nagrade za najbolji dizajn IF gold product design award u 2014, a koji je osvojio HTC One (M7), uglađeni HTC One mini 2 napravljen je sa glatko zakrivljenim naslonom i brušeno bronzano-sivom bojom kao što ima HTC One (M8). Također, dostupan je u srebrnoj i zlatnoj boji, što ga zajedno sa njegovom kompaktnom veličinom i modernim dizajnom čini najpoželjnijim izborom za sve one koji priželjkuju telefon koji će im istovremeno pružiti nevjerovatan izgled i osjećaj.

 

S prednjom kamerom od 5MP, visokokvalitetni selfie je zagarantovan. Ponavljanje vam neće biti potrebno, jer prednja kamera vam daje dovoljno vremena da namjestite željenu pozu prije snimanja fotografije.

 

Kako biste vašim selfie portretima dodali element profesionalizma, HTC One mini 2 također, ima Touch up funkciju koja će vam pomoći da suptilno poboljšate ljepotu svoje kože, eliminirate crvene oči, kao i da prilagodite konture lica, ali ipak da izgledate prirodno. Ako se osjećate razigrano, svom selfie-ju također možete dodati manga-like efekat koristeći Touch up funkciju za poboljšanje izgleda oka.

 

HTC One mini 2_6V_Gunmetal

 

HTC BoomSound™ – Mali uređaj koji pravi veliki zvuk

Kompaktni HTC One mini 2 sa HTC BoomSound™ tehnologijom pruža savršeno čist i kvalitetan zvuk kao nikad do sada. Opremljen istim pojačalom kao HTC One M8, One mini 2 pruža bogate tonove od basa do soprana, producirajući visoko kvalitetni zvuk kroz dvostruki zvučnik koji je postao sinonim za višestruko nagrađivanu HTC One porodicu.

 

 

HTC BlinkFeed™ – vijesti koje te zanimaju, uživo na tvom ekranu

Pretvaranje vašeg početnog zaslona u živi prenos posljednjih vijesti i društvenih promjena, HTC BlinkFeed™ čini dostupnijim i lakšim pregled sadržaja koji te zanima. Prikupljajući novosti sa rastuće liste više od 1000 partnera, prilagođenih naslova sa društvenih mreža i vijesti pruža posljednje novosti direktno na vaš početni zaslon. Skrolanjem brzo i jednostavno možete doći do različitih vijesti koje će vas održati u toku sa najnovijim dostignućima.

 

 

Dijelite i sarađujte sa Zoe™

Napravite vrhunski Zoe™ video svojih najzapamćenijih iskustava sa kamerom od 13MP i podijelite ga sa svojim prijateljima i porodicom preko HTC Zoe aplikacije i ostalih društvenih mreža. Za te nezaboravne trenutke, mješavina funkcija dozvoljava vašim pratiocima da dodaju svoje fotografije, video i audio klipove koji će vam pomoći da oživite svoja iskustva iz različitih perspektiva.

 

 

HTC One mini 2 na tržištu u Bosni i Hercegovini bit će dostupan sredinom juna.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team