Jägerov ledeno hladni spektakl u Domu Mladih

[ssba]
August 21st, 2017

Sarajevo, ovih dana iznova umotano u ambijent istinske evropske kulturne metropole, ovog je ljeta živjelo u vrelim festivalskim noćima prepunim dobre zabave. Vrhunac festivalske euforije bio je event za koji se mjesecima ranije pokušavalo osigurati mjesto i biti dijelom noći obogaćene dobro znanim okusom Jägermeistera, na još jednom spektaklu koji je čuveni njemački brand priredio u nastojanju da, na za sebe prepoznatljiv način, začini bogato ljeto u bosanskohercegovačkoj prijestolnici – odličnom muzikom, ekstremno kvalitetnim provodom i ledeno hladnim Jägermeisterom.

 

Već četvrtu godinu zaredom Jägermeister predstavlja vrhunac zabave tokom festivalske sedmice, stoga se ni ove godine nije odstupilo od te dobre navike.

 

A state of ice_Jagermeister (4)

 

A STATE OF ICE predstavio je novo blistavo poglavlje Jägermeisterove priče o ledeno hladnom provodu. Sljedeći oficijalne hashtagove eventa, #astateofice i #4friends, sretnici koji su dobili pozivnice, imali su privilegiju da na event ljeta povedu još troje prijatelja, jer sa Jägerom se zabavlja cijela ekipa.

 

Atrakcija večeri svakako su bile Jägerete koje su za event nosile posebne uniforme – rad iskusne kostimografkinje Ivane Vasić. Najposjećenije mjesto za fotografisanje na eventu bilo je kraj gotovo 2m visoke skulpture od leda u obliku boce najpoznatijeg njemačkog likera.

 

A state of ice_Jagermeister (5)

 

Domaćica eventa, poznato lice sa ekrana, Tanja Đurović, pobrinula za odličnu atmosferu vodeći goste kroz program eventa, upućujući ih na ukusne delicije slastičarne Palma, i već poznate koktele Jäger Fresh i Jäger Q i uvijek savršeno ohlađeni Jägermeister. Plesnu atmosferu dodatno su zagrijale Ice Cold Queens, posebno osmišljenim plesnim koreografijama.

 

YouTube Preview Image

 

Betty Boom, bend iz Beograda, širokim repertoarom obrada najvećih muzičkih hitova, sa nevjerovatno energičnim nastupom, započeo je plesnu euforiju koja se nastavila uz internacionalnu zvijezdu, DJ Gadju. Vreli ritmovi i nevjerovatna energija držali su plesni podij punim do ranih jutarnjih sati, a publika se složila da su svi muzički ukusi bili zadovoljeni.

 

Sakupljajmo momente a ne stvari moto je koji nas kroz cijelu godinu vodio, od promocija, festivala i evenata, a sarajevska noć je kruna Jägermeisterovog putovanja kroz pozitivnu energiju, stoga smo htjeli da na eventu budu gosti sa svojom ekipom i da zajedno stvorimo nezaboravne uspomene. Što smo zamislili, to se i ostvarilo, event je okupio draga i poznata prijeteljska lica ali i spojio nove ljude.

 

A state of ice_Jagermeister (6)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team