Jean – Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03

[ssba]
April 26th, 2018

Jean – Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean – Christophe Bonis je francuski futurista i vječni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava da iskusi nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i savremeni avanturista. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom svijeta, između ostalog i na TEDx Talks.

 

Prije stvaranja Oxymore agencije, Jean – Christophe je već bio specijalista za nove tehnologije za velike investicione fondove. Svoj profesionalni život posvetio je analizi efekata inovacija na potrošačko, organizaciono i društveno ponašanje, te predvidio šta će se dešavati u narednih nekoliko decenija. Ovaj ekspert s nestrpljenjem očekuje dolazak u Banja Luku!

 

Regionalni komunikacijski događaj – Play Media Day 03, koji će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci, okupiće eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz raznih oblasti kreativne industrije.

 

Play Media Day 03 - Drugi dio predavača

Drugi dio stručnjaka koji će svojim predavanjima upotpuniti program ovogodišnjeg komunikacijskog događaja u Banjaluci, pored Jean – Christophe Bonisa, predvodi i Laura Kurs, koja dolazi iz Estonije! Razlog zbog kojeg Laura voli da se predstavlja kao “Kreativni nomad” je jednostavan – radila je u oblastima kao što su TV produkcija, novinarstvo, događaji, komunikacije i moda. Postoji razlog zbog kojeg se nije odlučila za rutinu i uvijek je spremna da počne još jednu avanturu! Prihvatanje različitih izazovnih pozicija pomoglo joj je da shvati gdje je njena snaga! Njen moto je – držite se onoga u čemu ste odlični, ali ne dopustite da se odlično pretvori u udobno!

 

Dio ovogodišnjeg programa Play Media Day 03 su i Iva Obrovac – Agencija 404, Zagreb, Ljubica Soldo – Agencija Degordian, Mostar, Maja Rakovic – Naxi grupa, Beograd, Una Kasagić, Jana Tanasić i Nela Marinković – StressLess, Banjaluka, Goranka Jednak Maksimović – RTV Vojvodina, Novi Sad, Stefan Đokić – Kuvo, Banja Luka, kao i Tatjana Vučić – Business Strategy and Leadership expert.

 

Organizator događaja, Play Team će uskoro otkriti i više informacija o atraktivnim panelima, kao i detaljima svih predavanja, te pratećih sadržaja koje donosi Play Media Day 03. Kotizacije po cijeni od 125 eura dostupne na www.playmediaday.com

 

Ukoliko vaš marketing tim broji više članova organizatori su obezbijedili idealnu kombinaciju! Ukoliko kupite 3 kotizacije, imaćete priliku da za vaš tim obezbijedite još 2 GRATIS kotizacije!

 

Vidimo se 8. juna na Play Media Day 03 u Banjoj Luci!

 
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team


BiH-Smart-Saving-2019-980x250