Jean D’Arcel Technologie / Body and Face Pro: Radiotalasni lifting i mezoterapija bez iglica

[ssba]
May 28th, 2018

Radiotalasni lifting je savremena, neagresivna, efikasna metoda regeneracije, podmlađivanja i usporavanja starenja kože. Preporučuje se svima koji žele osvježen i podmlađen izgled ali ne agresivne metode i hiruršku intervenciju. Tretman je jednostavan, bezbolan i potpuno bezbjedan, namjenjen svim tipovima kože.

 

Preporučujemo tretman Jean D’Arcel tehnologijom u SK Beauty Life kozmetičkom salonu u Kulovićeva 9 u Sarajevu.

 

Jean D Arcel Technologie (2)

 

Radiotalasi spadaju u procedure novije generacije koje su namjenjene očuvanju ljepote kože lica i tijela. Za održavanje mladalačkog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje tokom godina. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekt liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana, te predstavlja tretman izbora za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea, podbratka, stomaka, butina, ruku.

 

Preporučuje se osobama koje žele efekt liftinga, bez hirurške intervencije. Obavlja se preventivno od 25. godine, zbog sprječavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.Ovaj tretman je pogodan za lice i tijelo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, bore na čelu i licu, nazolabijalne bore i bore vrata. Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i koljena.

 

Jean D Arcel Technologie (2)

Radiotalasni lifting se radi kod atonične kože, prevremenog starenja, fotostarenja, dehidratacije, prije i posthirurških tretmana. Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, a duboke postaju značajno pliće. Nazolabijalne brazde se smanjuju, a koža zateže.

 

YouTube Preview Image

 

Radiofrekfencija je izuzetno prijatan tretman, bez neželjenih efekata. Može se raditi tokom cijele godine. Preporučuje se mladima s blažim oblicima celulita i osobama sa problemom teških nogu (loša cirkulacija, sjedenje…). Izuzev blagog crvenila koje može trajati nekoliko sati, ne ostavlja modrice niti bilo kakve druge propratne pojave.

 

Dugotrajni rezulati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom do 6 tretmana u individualnom vremenskom razmaku. Za održavanje je potrebno uraditi povremene tretmane, s obzirom na potrebe svakog klijenta.
Najčitanije

Something is wrong.
Instagram token error.
Load MoreFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team