Jessie Ware je poručila da jedva čeka koncert na Kalemegdanu

[ssba]
August 23rd, 2018

Koncert britanske zvezde Jessie Ware bit će održan u ponedeljak, 27. augusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, a za intro će biti zadužen Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih DJeva na ovim prostorima.

 

U Beogradu će svirati pesme sa aktuelnog izdanja, koji Jessie smatra svojim najvažnijim ostvarenjem. Ovaj projekt je prelijepa oda ljubavi, porodici i majčinstvu, a neka od imena sa kojima je sarađivala su: Ed Sheeran, STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White – The Maccabees i Benny Blanco. Prvi singl Midnight obilježio je juli 2017. i njen veliki povratak, poslije trogodišnje pauze. Usljedili su hvaljeni singlovi Selfish Love i Alone, kao i saradnja sa čuvenim Širanom na emotivnoj baladi Sam.

 

- Kada sam počela da radim na novom albumu bila sam trudna. Žurila sam da ga završim što prije. Shvatila sam da mi je trudnoća promijenila stil pisanja. Ovaj album je u velikoj mjeri o želji da postanem majka, o iščekivanju tog trenutka, vezama, i tome kako se svijet u takvoj situaciji mijenja. Kada mi se kćerka rodila počela sam da pišem još bolje. Dakle, ona je bila prava inspiracija za album Glasshouse. Pjesma koja se izdvaja sa aktuelnog albuma i uvek učini da me obuzmu jake emocije je pjesma Sam koja je o iščekivanju trenutka u kom ću postati majka. Kada sam je pisala bila sam u osmom mjesecu trudnoće i sjećam se konkretno tih dana u kojima sam radila na pjesmi sa Edom Sheeranom u njegovoj kući. Pjesma je o tom iščekivanju bebe i ujedno u čast moje majke i mog supruga, kaže Jessie.

 

Ljubitelji njene muzike imat će priliku čuju i hitove sa prethodna dva albuma, poput Say You Love Me, Wildest Moments, Tough Love, Running, You & I (Forever), Champagne Kisses i Devotion.

 

Jessie Ware je poručila da jedva čeka koncert na Kalemegdanu.

 

- Nije mi prvi put da dolazim u Srbiju jer sam sa grupom svojim prijatelja bila na „Exitu“ kada smo završili fakultet, i bilo nam je sjajno. Ali ovo je moj prvi nastup u vašoj zemlji. Jako sam uzbuđena pred dolazak na tvrđavu, jer ću upoznati svoje fanove i probati vašu hranu. Zaista sam srećna što ću napokon imati svoj koncert kod vas, jer sam pjevala u mnogim obližnjim zemljama i krajnje je vrijeme da dođem i pjevam za vas! Verujem da će biti sjajno.

 

Muzičku karijeru Jessie Ware je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album Devotion, koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu The Mercury Prize. Uslijedilo je još mnogo nominacija i nagrada, kao i album Tough Love (2014). Snimila je soundtrack za hit film Pedeset nijansi sive – baladu Meet Me In The Middle, a ove godine, neposredno posle izlaska trećeg albuma, nominovana je za BRIT nagradu u kategoriji najbolja solo izvođačica.

 

Ulaznice za beogradski koncert britanske kraljice pop soula Jessie Ware, mogu se nabaviti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže, po ceni od 2490 dinara za parter i 2990 dinara za VIP.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team