K-Beauty u AVONU: Najpopularnija rutina njege kože sada i u BiH

[ssba]
March 4th, 2019

Avon je otputovao u Južnu Koreju, dom najpopularnijeg tipa njege kože, kako bi otkrio tajnu korejske Chok Chok prozračne i elastične kože. Rezultat ove misije je jedinstvena kolekcija najpopularnijih korejskih beauty proizvoda, koje je za Avon kreirao svjetski priznat korejski dobavljač koji sarađuje sa brojnim svjetskim kozmetičkim brandovima.

 

Od maski za lice, krema za područja ispod očiju te maski za usne, svi proizvodi su obogaćeni autentičnim korejskim ekstratkima poput legendarne biljke cica. Stoljećima korištena u Kini kao tradicionalni lijek, njena posebna svojstva su otkrivena kada su povrijeđeni tigrovi viđeni kako se valjaju u poljima ove biljke kako bi zaliječili rane na svojoj koži. Cica je K-Beauty najpopularniji sastojak, idealna za umirenje kože.

 

Gljive_2 (1)

 

Ostali sastojci ove kolekcije su šećerni javor, prirodni izvor alfa hidroksilne kiseline (AHA), koja pospješuje uklanjanje odumrlih ćelija kože i daje koži blistavi, “stakleni” izgled; trio superfood sastojaka chaga, shiitake i marsutake gljiva, obezbjeđuje hidrataciju i daje koži sjaj. Akacija, korejsko mlijeko, korejski lotus, sok breskve i drugi korejski najbolji sastojci upotpunjuju ovu inovativnu kolekciju koju možete naći ekskluzivno u Avonu.

 

 

 

Šta je to K-Beauty?

 

Dakle, ukratko Korean Beauty ili K-Beauty je linija njege za kožu i beauty proizvoda koji su inspirisani trendovima koji dolaze iz Južne Koreje koji potiču primarno iz Seula. Zahvaljujući sastojcima poput puževe sluzi, proizvoda za čišćenje lica s balončićima i sheet maskama za lice, K-Beauty je napravila pomutnju u svijetu njege kože, i svi žele da je imaju.

 

 

Maska glass effect (1)

 

Šta je čini drugačijom?

 

Pravo pitanje je šta je ne čini drugačijom? K-Beauty je potpuno drugačiji način posmatranja njege kože. Zaboravite na čišćenje, toniranje i hidrataciju, K-Beauty rutina uključuje najmanje 10 koraka. Cilj je postizanje mladolike, kože svježeg izgleda koja izgleda savršeno i bez šminke. Potpuno drugačiji pristup od onoga na našim prostorima, gdje je trend kako prekriti nesavršenstva kože.

 

 

 

SPF JE SVE

 

Za razliku od nas, ljudi u Južnoj Koreji se jako trude da izbjegavaju sunce – štaviše zlatni preplanuli ten tamo je veliko NE. Zbog toga SPF igra veliku ulogu u njihovoj njezi kože, i nije neobično naići na police i police proizvoda sa SPF faktorom u Seulu. U Avonovoj ponudi veliki broj dnevnih krema sadrži visok SPF, omogućavajući nam da ovu K-beauty tehniku uspješno inkorporiramo u našu rutinu njege kože.

 

 

Noćnamaska sa gljivama (1)

 

To je stil života

 

K-Beauty se fokusira na njegovanje kože uz pomoć konsistentne i personalizovane rutine. Ona ne nudi brza rješenja i trenutne rezultate, ali dugoročno postižu se fantastični rezultati i koža postaje zdravija, hidratizirana i sjajnija zahvaljujući K-Beauty rutini.

 

Otkrijte koji su to proizvodi iz ove kolekcije koje morate imati kako bi vaša koža dobila posebni “Chok Chok” dewy i sjajni izgled. Odaberite najbolje za sebe!
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team