Kamran Elahian, investitor, preduzetnik i filantrop je treći ključni Spark.me govornik

[ssba]
May 23rd, 2017

Kamran Elahian, globalni investitor u kompanije iz tehnološke industrije, osnivač deset visokotehnoloških biznisa i filantrop je treći ključni govornik Spark.me konferencije, potvrđuje organizacioni tim. U ponedjeljak će početi okupljanje učesnika konferencije koja spada među najznačajnije i najposjećenije marketing konferencije u Jugoistočnoj Evropi i šire. Spark.me će se održati 29. i 30. Maja u hotelu Mediteran u Budvi.

 

Elahijn na Spark.me donosi više od tri decenije iskustva u vođenju visokotehnoloških kompanija a smatra se i veteranom Silicijumske doline. Tokom svog radnog vijeka je osnovao 10 kompanija, od kojih su tri propale dok su preostale ostvarile ukupnu tržišnu vrijednost više od 8 milijardi američkih dolara. Elahian je trenutno na poziciji predsjednika i suosnivača međunarodnog tehnološki orjentisanog investicionog fonda koji ulaže u neke od tehnološki najnaprednijih kompanija iz SAD-a, Japana, Kine, Izraela, Indije i Singapura.

 

Kamran Elahian - Photo 01

 

Kao posvećeni filantrop, Elahian vjeruje da su moderne informacione i telekomunikacione tehnologije ključne u neutralisanju barijera između nacija i prevazilaženju društvenih i političkih različitosti između ljudi. Ova vizija je 1996. godine podstakla osnivanje Schools-Online, dobrotvorne organizacije koja sad čini dio globalne humanitarne organizacije Relief International a koja radi na uvođenju interneta u škole više od 36 nerazvijenih zemalja svijeta. Elahijan takođe sarađuje sa vladama različitih zemalja kako bi im pomogao u tranziciji iz ekonomija zavisnih od potrošnje fosilnih goriva u inovativne i održive ekonomije.

 

Elahian je na poziciji predsjednika savjetodavnog odbora Global Venture Alliance (transnacionalne holding kompanije, osnovane sa ciljem da identifikuje i riješi globalne izazove 21. vijeka), globalnog savjetnika za ekonomiju inovacija u 500 Startups (jedne od najpoznatijih venčr kapital kompanija i startup akceleratora sa sjedištem u Silicijumskoj dolini), mentor osnivač organizacije Unreasonable Institute (mreže startap akceleratora koja za cilj ima da osnaži preduzetnike ka kreiranju rješenja za neke od najvećih problema svijeta) i savjetnik odbora osnivača Harbour.Space Univerziteta.

 

///

 

Organizatori Spark.me su do sad objavili imena devet ovogodišnjih govornika: Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertising i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa više od 1,5 miliona pratilaca na Twitteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svjetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertisinga, Virginia Salas Kastilo, izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedna od pet vodećih stručnjakinja za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu, Peter Kim, potpredsjednik odjeljenja za angažman digitalnih korisnika u okviru LEGO grupacije, najvećeg prodavca igračaka na svijetu, Aza Raskin, serijski preduzetnik i jedan od najutjecajnijih dizajnera korisničkog interfacea na svijetu, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona. U preostalih šest dana do konferencije biće objavljena imena svih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije Spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250€ do 14. maja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Konferencija Spark.me održat će se peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, kod Budve, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startupove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi Spark.me.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team