Komedije koje će vam uljepšati zimu

[ssba]
January 18th, 2016

Ne dozvolite da vas niske temperature spriječe da se lijepo provedete, jer obilje smijeha i dobro raspoloženje vas čekaju u kino dvoranama širom BiH. Predstavljamo vam komedije koje će vas ove zime ugrijati i nasmijati do suza.

 

 

Svi na jug! (Babysitting 2) / u kinima od 14. januara 2016.

Režija_Nicolas Benamou, Philippe Lacheau

Uloge_Christian Clavier, Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali , Elodie Fontan, Julien Arruti , Jérôme Commandeur, Valérie Karsenti, Jean-Luc Couchard

 

Ekipa ide na odmor – u Brazil! Golupčići Sonia i Franck su pozvali svoje drugare u luksuzni hotel koji je u vlasništvu Sonjinog pompeznog oca, Alaina. Franck tajno planira da zaprosi Soniu, ali njegovi pokušaji da dobije pristanak njenog oca će završti katastrofalno, a uz prijatelje kao što ih on ima, kome su potrebni neprijatelji? Pored Sama koji juri za svakom suknjom, naivnog štrebera Ernesta, intelektualno ograničenog snimatelja Alexa i njegove mačo djevojke Estelle, Franck uvijek završi u nevolji i kao predmet zezanja. Mir i tišina Alainovog luksuznog i ekološkog odmarališta pospješuje želju ove ekipe za sambom, divljim žurkama i senzualnim opuštanjima. Kad Sam isplanira ekskurziju u prašumu gdje će se nabacivati slatkim djevojkama, Alain će ugrabiti priliku da pošalje svoju brbljivu majku s njima – na Franckovu odgovornost naravno. Šta može da pođe po zlu?

 

YouTube Preview Image

 

 

 

 

Luda vožnja 2 (Ride Along 2) / u kinima od 28. januara 2016.

Režija_Tim Story

Uloge_Ice Cube, Kevin Hart, Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, Tika Sumpter, Sherri Shepherd

 

Kevin Hart i Ice Cube se vraćaju u nastavku hit akcione komedije Luda vožnja 2 koja je iznjedrila najpopularniji komični duo te godine kad se pojavila. Hartu i Cubeu se u nastavku pridružuju reditelj Tim Story.

YouTube Preview Image

 

 

 

Pedeset nijansi crne (Fifty Shades Of Black) / u kinima od 4. februara 2016.

Režija_Michael Tiddes

Uloge_Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk

 

Ako vam se svidio Christian Grey, čekajte tek da vidite Christijana Blacka! Od Marlona Wayansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza Ukleta kuća, Mrak film i Bijele ribe, stiže parodija kakvu do sad niste vidjeli. Spremite se za erotsku komediju Pedeset nijansi crne koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prijevremenih susreta u igraonici gospodina Crnog.

YouTube Preview Image

 

 

 

ZOOLANDER 2 / u kinima od 11. februara 2016.

Režija_Ben Stiller

Uloge_Ben Stiller, Owen Wilson, Kristen Wiig, Will Ferrell, Penelope Cruz, Olivia Munn, Billy Zane, Justin Bieber, Kanye West

Nastavak urnebesne komedije u kojoj Derek i Hansel ponovo osvajaju modne piste ali kako to uvijek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih izbaci iz igre.

 

YouTube Preview Image


Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team