Kozmetika Afrodita i FBL poklanjaju pet TROPICAL marmelada za privlačno preplanulu put

[ssba]
June 25th, 2018

Ljeto se približava i već sad ima blagotvoran učinak na našu dušu i tijelo. Ugodno maženje sunca čini nas dobro raspoloženim i vitalnijima, ublažava depresiju te aktivira sintezu vitamina D. Nažalost izlaganje suncu ima i negativne učinke, kao što su opekline, razne alergijske reakcije, prerano starenje kože pa čak i pojavu malignih oboljenja kože. Zbog toga je posebno važna primjerena zaštita kože odnegativnog utjecaja sunčevih zraka.

 

 

 

SUN CARE – najbolja zaštita i njega vaše kože za vrijeme i nakon sunčanja

 

U Kozmetici Afrodita razvili su zbog toga paletu odličnih, pouzdanih te koži primjerenih proizvoda, sa SPF 6 do SPF 30, za zaštitu od sunca te njegu kože nakon sunčanja pod zajedničkim imenom SUN CARE. Napredne formule, testirane pod dermatološkim nadzorom, nude cjelovitu zaštitu od sunčevih opeklina i dugotrajnih oštećenja kože s posebno učinkovitim sistemom UVA/UVB filtera. Proizvodi, obogaćeni brižno izabranim prirodnim sastojcima: uljem mrkve, gelom aloe vere, ekstraktom nevena, bisabololom i vitaminom E, koži pružaju izvrsnu ljetnu njegu te oduševljavaju zamamnim mirisom kokosa.

 

fb sun care 2017 - kids 30 + 30 voda

 

Kako znamo svaka mama želi svom djetetu osigurati bezbrižno i razigrano ljeto. Upravo za mališane u Afroditi su razvili nježne, dermatološki testirane proizvode sa visokom zaštitom. Odlikuje ih iznimna VODOOTPORNA formula za zaštitu mališana i tijekom plivanja i igre u vodi, lako se nanose i na mokru kožu; jedan je proizvod u spreju zbog lakšeg nanošenja tokom igre i trčkaranja – visoka UVA/UVB zaštita u trenu, iznimna VODOOTPORNA formula za zaštitu mališana i tijekom plivanja i igre u vodi + lako se nanose i na mokru kožu, DERMATOLOŠKI je dokazano da su proizvodi primjereni za osjetljivu dječju kožu, sadrže HIPOALERGENI parfemšto smanjuje mogućnostpojave alergija na koži, sa dragocjenim bisabololom i vitaminom E.

 

 

fb sun care 2017 - after sun jogurt 1

 

Hidratantna i ujedno obnavljajuća terapija, koja nudi čistu snagu svježine, mazi kožu sa 100% kokosovom vodom! Koži, nakon sunčanja, vraća izgubljenu vlagu, ugodno je hladi, smiruje i brine se za njezinu aktivnu regeneraciju. Dodani karité maslac kožu hrani i štiti je od vanjskih čimbenika, a šipkovo ulje, bogato vitaminom E, pridonosi obnovi stanica te tako primjereno njeguje, od sunca oštećenu, kožu.

 

Ovogodišnji hit ljeta će bez sumnje biti nova TROPICAL MARMELADA koja sa zaštitnim faktorom SPF 10 pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim notama tropskog kokosa.

 

Nova Afroditina TROPICAL MARMELADA hidratizira kožu i opskrbljuje ju hranjivim tvarima, a dodanim antioksidansimaštiti je od negativnih vanjskih čimbenika i potiče obnovu ćelija. Sadržava bogatu riznicu prirodnih sastojaka: potpuno organsko KOKOSOVO ulje s Filipina, dragocjeni KARITÉ i KAKAO maslac te ekstrakt mrkve s visokom koncentracijom beta-karotena.

 

sun-care-marmelada-tropical

Kozmetici Afrodita su ove godine bile nadahnuće destinacije iz snova kao što su Filipini, Argentina, Dominikanska republika, Peru, Maroko…i druge. To su države sa bogatom kulturom i nevjerojatnim prirodnim blagom. Nije slučajno da prirodni, njegujući sastojci koji oduševljavaju u novoj SUN CARE TROPICAL MARMELADI, potiču upravo iz tih zemalja.

 

U saradnji sa Kozmetikom Afrodita BiH poklonit ćemo 5 Tropical Marmelada. Vaš zadatak je da share ovaj post na vašim društvenim mrežama i javite nam se putem e-maila poklon@fbl.ba  s naznakom Tropical i vašim podacima (ime i prezime, adresa, grad, broj telefona).

 

Imena dobitnika/ca ćemo objaviti Facebook pageu u 5.7. u 12:00 sati.

 

Sretno!
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team

FBL 1000x500 px