KOZMETIKA AFRODITA otkrila potpuni kod ljepote

[ssba]
May 13th, 2019

Najuspešnija slovenačka kozmetička kuća je 8. maja 2019 u Pozorištu mladih u Sarajevu predstavila svoju novu liniju za njegu lica, PERFECT CODE AFRODITA PROFESSIONAL, kojom nadmašuje već poznate koncepte pomlađivanja. Spektakularnim video-plesnim performensom  oko 200 pozvanicima ponovo je potvrdila, da i tekako zaslužuje naziv kozmetičkog lidera na prostoru BIH.

 

Dana Auguštin i Gea Erjavec slovenačke performenrke

Dana Auguštin i Gea Erjavec slovenačke performenrke

Dana Auguštin performerka iz Sloveije započela je VIDEO PLESNI SPEKTAKEL PERFECT CODE

Dana Auguštin performerka iz Sloveije započela je VIDEO PLESNI SPEKTAKEL PERFECT CODE

 

Perfect Code predstavlja potpuni kod ljepote primjeren svakoj koži; s potpunim formulacijama biomimetičkih peptida djeluje neposredno na ćelije kože, potiče ih na obnavljanje i tako poboljšava vlastito djelovanje dermalnog sloja kože.

 

Peptidi, najsastojak u kozmetičkoj industriji zadnjih četvrt stoljeća, predstavljaju globalan napredak u kozmetičkom tretmanu kože. Peptidi ćelijama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline. Signale primaju samo ćelije kojima je potreban poticaj. Zbog svog jedinstvenog načina djelovanja primjereni su za sve dobne skupine. Izraz biomimetički znači da sastojak, u ovom slučaju peptid, precizno oponaša prirodne mehanizme rada kože – ponaša se kao svojstven koži.

 

PERFECT CODE proizvodi omogučuju potpunu kodu ljepote

 

Afrodita Professional je s linijom Perfect Code zadovoljila potrebe svih starosnih skupina – proizvodi se lako međusobno kombiniraju prema želji i s obzirom na potrebe i stanje kože korisnika. Kako i kod ostalih proizvoda programa Afrodita Professional tako se i proizvodi iz linije Perfect Code lako kombiniraju s drugim linijama za njegu lica iz tog programa  te međusobno dopunjuju svoje djelovanje.

 

 

 

OTKRILE SU SVOJ POTPUNI KOD LJEPOTE

 

Tokom predstavljanja nove linije za njegu lica Perfect Code Afrodite Professional i njenih nevjerovatnih efekata impresionirani uzvanici kozmetičkih salona – poslovnih partnera Afrodite i brojne značajne osobe sarajevske kulturne i političke scene su jednoglasno pozdravili  inovativne proizvode.

 

Prva dama Kozmetike Afrodita, Danica Zorin Mijošek sa direktorom Afroditinog tima u BIH – Nenadom Milasom, izrazila je izuzetno zadovoljstvo činjenicom da je Afrodita Professional prepoznata kao kvalitetna i inovativna robna marka u očima sve većeg broja korisnika profesionalne kozmetike u BIH.

 

Sa desne Danica Zorin Mijošek direktorica i vlasnica Kozmetike Afrodita Slovenija i Nenad Milas direktor Kozmetike Afrodita BIH sa suprugom Verom Milas

Sa desne Danica Zorin Mijošek direktorica i vlasnica Kozmetike Afrodita Slovenija i Nenad Milas direktor Kozmetike Afrodita BIH sa suprugom Verom Milas

 

Umjetnički obojeno, a sa stručnog stajališta potkrijepljeno stručnim studijama, predstavljanje nove linije Perfect Code, vodila je Maja Čengić koja ni sama nije krila oduševljenje prikazanim.

 

Dugogodišnje korisnice proizvoda Afrodita Professional su iskazale svoje uvjerenje da će linija Perfect Code postati dio njihove svakodnevne rutine.

 

Maja Čengić sa stručno savjetnicom Kozmetike Afrodita Mojcom Hernaus

Maja Čengić sa stručno savjetnicom Kozmetike Afrodita Mojcom Hernaus

 

 

PERFECT CODE Afrodita Professional – NEVJEROVATNI UČINCI DJELOVANJA

 

 

Učinkovitost svake od komponenti linije Perfect Code podupiru kliničke i neovisne in vivo i in vitro studije. Malo više o samim proizvodima, rekla je Mojca Hernaus, profesionalna savjetnica Kozmetike Afrodita za profesionalnu njegu.

 

Naglasila je, da je Perfect Code Filler-Drops Concentrate prvi proizvod s tako visokom koncentracijom peptida na tržištu; naime, radi se o proizvodu u kojem je ključni aktivni sastojak 60% peptidni kompleks koji djeluje s dokazanim rezultatima u ‘botox’ modu bez invazivnog procesa.

 

Testirao ga je i neovisni institut za istraživanje, gdje su pod nadzorom stručnjaka provedena dermatološka testiranja i testiranja proizvoda na dobrovoljcima koja su dokazala nevjerojatnu moć djelovanja ovih visoko koncentriranih kapljica. Precizna mjerenja pokazala su izuzetne rezultate: dužina bora kod dobrovoljaca se smanjila za 34,7% već 30 minuta nakon nanošenja proizvoda Filler-Drops koncentrata.

 

Perfect Code proizvodi su primjereni svakoj koži

 

Sjajne rezultate, prema riječima gđe. Hernaus, donosi tkđ. i korištenje Perfect Code Maske koja je, uz leave-on formulu primjerna i za noćnu njegu te samo jednim nanošenjem daje efekt kože preporođene preko noći. Redovitom upotrebom  zaglađuje reljefne nepravilnosti kože, ujednačuje ten a koža postaje mekša i glatka.

 

Saznali smo da je Perfect Code Esenca mast have proizvod za samostalnu njegu ali ga možemo koristiti i kao podlogu drugim proizvodima za njegu. Odlikuje ga izuzetna moć hidratizacije odn. vlaženja kože, intenzivira sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Zbog aktivne anti-pollution formule štiti kožu od štetnih utjecaja okoline.

 

Svaki od proizvoda Perfect Code primjeren je za samostalnu upotrebu, a u međusobnoj sinergiji ova tri proizvoda predstavljaju potpuni kod ljepote po mjeri svake kože.

 

 

Proizvodi Perfect Code Afrodita Professional su dostupni u odabranim kozmetičkim salonima –  partnerima Kozmetike Afrodita u BIH  i u online trgovini: webshop.afroditacosmetics.com Program Afrodita Professional u osnovi je namijenjen profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima, ali linija Perfect Code spada u tzv. potprogram Home care, koji je namijenjen fizičkim korisnicima za postizanje nevjerojatnih rezultata pomlađivanja u udobnosti vlastitog doma.

 

Glumac Damir Kustura u pratnji Dalal Midhat

Glumac Damir Kustura u pratnji Dalal Midhat

Pozorište mladih Sarajevo ugostilo je video plesni spektakel PERFECT CODE Pozvanici Kozmetike Afrodita napunili su Pozorište mladih Sarajevo YEA09803

Sa desne Danica Zorin Mijošek direktorica i vlasnica Kozmetike Afrodita Slovenija i Nenad Milas direktor Kozmetike Afrodita BIH sa suprugom Verom Milas
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team