Krenite u zagrljaj novom mobilnom uređaju Huawei Mate S

[ssba]
November 12th, 2015

Kompanije BH Telecom i Huawei su u sarajevskoj Pivnici HS, u prisustvu velikog broja predstavnika medija i drugih gostiju, predstavili Huawei Mate S novi, fantastični mobilni uređaj. Dodir je najsnažniji izraz ljubavi, a ovaj pametni telefon napravljen je upravo za dodir. Huawei je zbog toga pristupio kreiranju mobilnog uređaja potpuno drugačije, polazeći od ljudskog dodira.

 

BH Telecom i Huawei 1 (1)

 

Kompanija BH Telecom, osim što je lider na bh. tržištu telekomunikacija, do sada je realizirala veliki broj društveno odgovornih aktivnosti. Promocija novog Huawei telefona je održana u sklopu kampanje Zagrli me kojom se nastojalo ukazati na potrebe osoba sa Downovim sindromom pa je tako dragi gost promocije bila Irmela Peranović, osvajačica srebrne medalje u plivanju na ovogodišnjim Specijalnim olimpijskim igrama održanim u Los Anđelesu. Kao dugogodišnji sponzor Specijalnih olimpijaca BiH koji su na olimpijskim igrama u Los Anđelesu osvojili 11 medalja, BH Telecom je Irmeli na današnjoj promociji poklonio novi Huawei Mate S telefon u znak istinske podrške i zahvalnosti za ostvarene rezultate.

 

BH Telecom i Huawei 1 (5)

 

- BH Telecom ima najbolju ponudu terminalne opreme i od danas svojim korisnicima prvi na bh. tržištu može ponuditi Huawei Mate S koji je stilski ljepši i sve funkcije obavlja besprijekorno. Ponosni smo da je Irmela Peranović, reprezentativka Specijalne Olimpijade u sklopu kampanje Zagrli me prvi korisnik ovog pametnog telefona koji se svojim karakteristikama značajno ističe na tržištu. Huawei Mate S je u ponudi BH Telecoma, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate, uz postpaid pakete, istakao je Sedin Kahriman, izvršni direktor za razvoj poslovanja.

 

Huawei Mate S je fablet – mobilni uređaj i tablet u jednom, s 5,5-inčnim AMOLED ekranom (2.5D) zaštićenim Gorilla Glass slojem četvrte generacije u Full HD rezoluciji 1080p, odnosom kontrasta od 1.8 miliona naprema jedan, te dvostruko dijamantski obrađenom ivicom debljine 2,65 milimetara. Pokreće ga Huawei HiSilicon Kirin 935 procesor u kombinaciji s 3 GB RAM-a i internom memorijom od 32 GB.

 

BH Telecom i Huawei 1 (2)

 

- Ovaj mobilni uređaj nudi nezaboravno iskustvo. Huawei ide ispred konkurencije i prvi uvodi Fingerprint Sense 2.0, koji povećava brzinu prepoznavanja otiska prsta i osjetljivost senzora za 100 posto! Da bi odskočili od svih, Huawei je u ovaj mobilni uređaj, između ostalog, ubacio i poseban set filtera za fotografiranje i snimanje u crno-bijeloj tehnici koja će fotografije učiniti kontrastnijim i više retro. Huawei Mate S je pametni telefon koji jednostavno morate imati, naglasio je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team