Last95 u klubu Silver&Smoke

[ssba]
December 27th, 2018

Klub Silver & Smoke poznat je po svom bogatom programu i ugošćavanju aktuelnih imena iz svijeta elektronske muzike, bilo stranih, bilo regionalnih, stoga ekipa iz Silvera i ovog vikenda nastavlja sa sjajnim odabirom gostiju koji će uz rezidente kluba doprinijeti specijalnoj prazničkoj atmosferi.

 

U sklopu trećeg eventa programa Memory Box, u klubu Silver & Smoke, u subotu 29. decembra, gostovat će Last95 iz Beograda.

 

 

Iza imena Last95 krije se Danijel Čehranov, mladi DJ i producent, rođen i odrastao na obodu grada Beograda. Njegova najsnažnija povezanost sa centrom grada i svim klubovima, barovima i ostalim mjestima zahvaljujući kojima je formirao svoj muzički ukus i vještine, bila je posljednja noćna linija busa broj 95, pa je tako nastao i njegov pseudonim Last95, pod kojim pravi i pušta muziku.

 

Tokom svoje karijere nastupao je u svim vodećim beogradskim klubovima, na velikim žurkama poput Raveolution-a, a našao je svoje mjesto i na festivalima kao što su EXIT i Lovefest. Danijel je DJ pult dijelio sa mnogim velikim svjetskim imenima, a njegovi setovi su dinamični, raznovrsni i žanrovski odlično uklopljeni. Last95 je poznat i po svom producentskom radu. Pokrenuo je izdavačku kuću sa istim imenom, a sa prvim izdanjem na istoimenoj etiketi dostigao prvo mjesto na progressive house chartu na Beatportu.

 

Last95

 

Najnoviji EP Something more izlazi mu 21. januara, a riječ je o saradnji sa pjevačem beogradske grupe IrieFM – Vukašinom Markovićem koji je zadužen za vokalni dio. EP izlazi na novootvorenoj etiketi Space Motion Records, čiji je vlasnik popularni novosadski DJ i producent Space Motion koji je otvorio ciklus Memory Box evenata.

 

I za ovo izdanje predviđamo da će se vrtoglavo početi penjati po Beatport ljestvicama. Vrhunski techno sa progressive prizvukom.

 

Što se tiče samog događaja, program Memory Box zamišljen je kao platforma za predstavljanje zanimljivih DJ-eva i producenata koji u setove inkorporiraju svoju produkciju, pa se samim time i predstavljaju sarajevskoj publici kroz svoje specifične muzičke izričaje, a kreću se u okvirima elektronske muzike koja je melodična i nije ograničena na samo jedan žanr. Pri izboru gostiju, ekipa Memory Boxa ne pati od trendova nego istražuje mlade zanimljive i kreativne regionalne producente koji imaju jasno definisan sopstveni produkcijski stil.

 

Stoga pravac u Silver & Smoke jer su dobar ples, atmosfera i vibra zagarantirani!

 

Ulaznice se mogu nabaviti na ulazu u klub po cijeni od 10 KM.
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team