Lenovo na 7. Microsoft NetWork konferenciji pokazao da je različitost bolja strana inovacija

0
April 22nd, 2017

Lenovo je na 7. Microsoft NetWork konferenciji u Neumu predstavio svoja najnovija vodeća i druga poslovna rješenja iz porodice uređaja Think X1. Cijeli niz uzbudljivih proizvoda dokazuje da je različitost bolja strana inovacija. Današnji potrošači očekuju da uređaji budu prilagođeni da zadovolje njihove potrebe i odgovaraju njihovim navikama korištenja, bilo kod kuće, u uredu ili u pokretu. Današnja najava Lenovo potvrđuje nastavak njihove posvećenosti inovacijama kroz prizmu svakog pojedinca i poslovnog korisnika.

 

Lenovo

 

- Za nas u Lenovo pamet označava inovaciju i stalno prilagođavanje stvarnim potrebama naših krajnjih korisnika, bez obzira odakle dolaze. Specijalizirani timovi za dizajn i tehnologiju, sa strašću za inovacije, kontinuirano proučavaju scenarije ljudskog ponašanja i poslovne upotrebe iz stvarnog života. Nakon toga ih pretvaraju u revolucionarne proizvode sa najmodernijom tehnologijom. Ovakva vizija nam omogućava da tradiciju inovacija dovedemo na još veći nivo; bili smo u prvom planu više od dva desetljeća i nastavit ćemo mijenjati poslovne alate nabolje u godinama koje dolaze, istakao je Jovan Glamočanin, generalni direktor kompanije Lenovo za Adriatic regiju.

 

Lenovo je predstavio svoju prvu generaciju X1 Carbon laptopa prije skoro 6 godina. Od tada, sa svakom novom serijom X1 Carbon poboljšavali su dizajn, performanse i funkcije vodećih proizvoda kako bi odgovorili na sve poslovne izazove, čak i one najzahtjevnije. Ove godine, na CES-u, su lansirali nove ThinkPad X1 uređaje, najinovativniju seriju poslovnih laptop i desktop računara.

 

Sljedeća generacija ThinkPad X1 proizvoda je beskompromisno posvećena inovacijama i prihvatanju raznih potreba potrošača kod kojeg se gube granice između poslovne i i lične upotrebe računara. Povratne informacije korisnika, uvid i iskustvo su doveli Lenovo do istinskog razumijevanja onog što je najvažnije za korisnike, da svojim proizvodima odgovara na stvarne potrebe.

 

ThinkPad X1 Carbon iz 2017., dostupan u klasičnoj ThinkPad crnoj i novoj srebrnoj boji, je najlakši 14-inčni poslovni laptop, težak samo 1,1 kg i dolazi sa 14-inčnim IPS ekranom u novom elegantnom 13-inčnom kućištu. Pošto sada nudi do 15 sati trajanja baterije tokom dužeg vremena na čekanju, X1 Carbon je redizajniran da uključuje 3 porta ThunderboltTM, super-brze LTE-A Wireless WAN i WIFI CERTIFIED WiGigTM opcije koje omogućuju superiorne performanse i mogućnosti povezivanja. Možete se osjećati zaštićeni od prijetnji kompjuterskog kriminala s poboljšanim sigurnosnim karakteristikama. Senzor za otisak prsta sa namjenskim čipom koji upravlja obradom biometrijskih podataka pomaže da se osigura i pojednostavi Windows Hello logon iskustvo sa novom infracrvenom kamerom za prepoznavanja lica.

 

lenovo-thinkpad-x1-carbon

 

Također dostupan u novoj metalik srebrnoj boji, ažurirani ThinkPad X1 Yoga je besprijekorno fleksibilan i prilagođava se potrebama svojih korisnika nudeći istinsku multi-mode mogućnost i može isporučiti zapanjujuće boje i apsolutnu crnu na jedinom 14-inčnom notebooku sa OLED ekranom. Redizajnirana punjiva olovka i poboljšana sklopiva tastatura upotpunjuju poboljšani doživljaj uređaja. Ne smijemo zaboraviti ThinkPad X1 Tablet, koji nastavlja impresionirati svojom malom težinom, modularnošću i jednostavnim servisiranjem. Uređaj ima jedinstvene module koji nude proširenje na portove i do 5 sati dodatnog trajanje baterije, a integrirana opcija za projektor olakšava prelaz od nastanka do same prezentacije.

 

 

- Mi volimo da mislimo da su naši korisnici ThinkPad X1 različiti od drugih. Ne zato što je to ono što nam naš brend priručnik sugerira, već zato što mi znamo i razumijemo šta ih motivira, koje su njihove potrebe i strasti. Volimo da ih nazivamo “napredni mislioci”. Oni su ti koji su se kladili na inovacije koje smo danas stvorili. Zajedno s njima i za njih, razvili smo najizdržljiviji i najelegantniji uređaj na svijetu, ponovo okupljeni u novoj porodici ThinkPad X1 uređaja, dodao je Glamočanin.

 

 

ThinkPad laptop je zaboravljen u prtljažniku automobila na minus 20 stepeni Celzijusa. Ništa strašno. Korisnici ThinkPad su svoje uređaje nosili tokom ekstremnih ekspedicija na zaista velikoj nadmorskoj visini. Bili su u svemiru. Padali su sa stolova korisnika. Tako čak u fabrici, slučajno odabrani laptopi se izlažu na više od 30.000 ciklusa otvaranja koji simuliraju više od 4 godine zaista intenzivnog korištenja. Oni su zamrzavaju i zagrijavaju. Kilogrami sile se primjenjuju na njih, prašina puše po njima; oni izdržavaju testove vojne specifikacije i vodu. Testiranja u svim ovim ekstremnim uvjetima daju krajnjim korisnicima garanciju da se godinama mogu oslanjati na svoje uređaje.

 

ThinkPads su jednostavno napravljeni da traju.
Najčitanije
FBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team