Ljepota na MOJ način: Amra Silajdžić-Džeko je nova ambasadorica ORIFLAME kozmetike

[ssba]
March 31st, 2018

Oriflame kompanija je dolaskom mjeseca aprila i novog mjesečnog kataloga objavila novu brend poruku i zaštitno lice za BiH, Amru Silajdžić-Džeko.

 

ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (2)

 

Oriflame kompanija novom porukom poručuje da već 51. godinu traži i pronalazi ljepotu u svim ženama svijeta, a sama ljepota ima beskrajno mnogo lica.

 

ʻNe postoji univerzalni put do ljepote.

Ljepota ne poznaje pravila i okvire.ʼ

 

Ljepota je sloboda kojom žene širom svijeta žive svoje jedinstvene razlike baš svakoga dana. Ako bismo ih pitali šta je za njih ljepota, dobili bismo milion različitih odgovora. Oriflame je stručnjak za stvaranje visokokvalitetnih proizvoda. Ali, samo je jedan stručnjak koji zna šta je potrebno da biste se osjećali istinski lijepom. To ste VI.

 

ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (3) ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (4)

 

Amra se savršeno uklopila u novu brend poruku kompanije Ljepota na moj način, kao osoba koja na predivan i jedinstven način izražava svoju prirodnu ljepotu. Ona se u potpunosti slaže s viđenjem ljepote Oriflame kompanije u kojoj svaka osoba treba biti u vlastitoj potrazi za autentičnim izrazom ljepote.

 

ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (1) ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (2)

 

Na pitanje šta je za nju ljepota, Amra kaže da je ona nešto što dolazi iznutra: prirodnost i unutrašnja sreća.

 

- Sve zavisi od toga kako se osjećamo, koliko smo zadovoljni sami sa sobom, kako doživljavamo život i način na koji to možemo da ispoljimo: kroz pogled, osmijeh… Svako zrači ljepotom čim je sam ispunjen i sretan i ako volimo život i uživamo u životu, to se definitivno vidi i izvana.

 

ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (4)

 

Amra Džeko započela je saradnju s Oriflame kompanijom posebnom kampanjom za novi The ONE Colour Obsession ruž za usne koji će se u prodaji pojaviti u mjesecu maju. Za Amru, biti nečije zaštitno lice nije samo obična slika – to je više od same slike i nešto u što i sami morate vjerovati i podržavati.

 

- Kao nekome kome je kvalitet proizvoda za ljepotu koje koristim veoma bitan i za karijeru, ono što me možda najviše privuklo da budem dio cijele ove priče i zaštitno lice Oriflame kompanije u Bosni i Hercegovini je činjenica što se ova kompanija zaista trudi da koristi što prirodnije sastojke u svojoj kozmetici i preparatima. Meni lično je to veoma bitno i uvijek sam cijenila Oriflame proizvode koji kao da uvijek kriju u sebi ono najbolje iz prirode.

 

ljepota na moj nacin - Amra Silajdzic Dzeko (3)
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team