Luksuzni brand HIPPY GARDEN predstavio prvu kolekciju sunčanih naočala

[ssba]
May 10th, 2018

Predstavljena je prva kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto ’18. poznatog hrvatskog brenda Hippy Garden. Brend, iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić, neumorno radi već gotovo 18 godina, a ovog ljeta donosi nam pravu modnu poslasticu.

 

HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 001

Zaista sam dugo razmišljala o liniji naočala no sada su se sve kockice posložile i uspjeli smo napraviti kolekciju koju će obožavati žene, ali i muškarci, rekla je dizajnerica.

 

Nakon gotovo godinu dana dizajniranja te razrade i najmanjeg detalja, kolekcija je poprimila svoj završni oblik. Čak petnaest različitih modela, svaki jednistven bojom leće i okvira, bit će dostupni u Masarykovoj 5 i na online platformi brenda, a uskoro i na svim ostalim lokacijama brenda diljem Hrvatske.

 

Ultralagani okviri s modernim geometrijskim oblicima proizvod su brenda koji iza sebe ima brojne uspješne kolekcije. Ova posljednja je logičan slijed budući da u svojoj ponudi HIPPY GARDEN nudi gotovo sve što jedna žena može zaželjeti. No osim žena, ovog puta je kolekcija proširena i na muškarce budući da je linija naočala u potpunosti zamišljena kao uniseks. Svaki model naočala dizajniran je u nekoliko varijanti s različitim kombinacijama boje i teksture leće te okvira. Iako je većina kolekcija izrađena od tankih metalnih okvira, kao favorite bi izdvojili četvrtaste okvire od crnog i smeđeg pliša kao neodoljive statement naočale nosive kroz cijelu godinu.

 

HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 002

 

Osim sunčanih naočala, u kampanji su predstavljeni i prvi modeli kupaćih kostima za nadolazeće ljeto, a prema riječima dizajnerice, to je tek početak! Naime, kroz koji tjedan u ponudi će se pronaći i muški kupaći kostimi kao i nova mini kolekcija dostupna u izabranim trgovinama.

 

Zaštitno lice kampanje je Ema Kovač, novo lice na hrvatskoj, ali i svjetskoj sceni s već zavidnim portfoliom. Sjajne vizuale potpisuje fotograf Šime Eškinja, dok je za make up zaslužna vizažistica Sanja Agić.

 

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim parom naočala s kojim nećete proći nezamijećeno ovo ljeto, požurite i provjerite na Hippy Garden cjelokupnu kolekciju.

 

HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 003 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 004 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 005 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 006 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 007 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 008 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 009 HIPPY GARDEN - SUNGLASSES - CAMPAIGN - 2018 - 010
Najčitanije

Access Token is invalid, please get it againFBL | MACCHIATO | MODA | LJEPOTA | LIFESTYLE | ART ATTACK | ZDRAV ŽIVOT | GEEKOLOGIE | COMMUNITY | ADRESAR

MARKETING | KONTAKT | IMPRESSUM

© 2013 - Sva prava zadržana - Fashion, Beauty, Love. Design by White Rabbit team